Whirlpool GMW6422/IXLEE, plită iXelium cu arzător Wok

Whirlpool GMW6422/IXLEE e o plită incorporabilă pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, funcţional şi incorporabil. E realizată din materiale de calitate, plita având suprafaţa din iXelium (oţel inoxidabil tratat), iar grătarele sunt din fontă.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se integrează perfect într-o bucătărie modernă datorită culorii inox.


Păreri pro şi contra

Aparatul acesta e perfect pentru mâncăruri asiatice tocmai datorită arzătorului de mare putere care e numit Wok (cu putere de 3500W). Acesta e unul dintre motivele pentru care plitele pe gaz sunt alese în defavoarea celora electrice.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok: 60x51x4,1 (lxaxî cm). Iar, greutatea este de 10kg aşa încât să poată fi montată cu uşurinţă de o singură persoană.
Beneficiază de o fiabilitate foarte bună deoarece are 4 ani garanţie. Aceasta cu garanţia e o promoţie şi trebuie urmaţi nişte paşi.
La capitolul aspect trebuie spus că aparatul are tratament antiamprentă aşa încât plita să arate cât mai bine.
Arzătoarele au diferite puteri, mai exact: cel mic are 1000W, cele normale 1750W, iar cel mare (wok, cu dublă coroană) are 3500W (pe unele siteuri e precizat 3000, 3500 sau 4000).

O plită incorporabilă precum Whirlpool GMW6422/IXLEE, se adresează persoanelor interesate de ceva fiabil, aspectiv şi cu care să poată fi gătite diverse feluri de alimente.
Un mare plus e posibilitatea incorporării sale, lucru care duce la amenajarea unei bucătării moderne.
Pe piaţă există şi alte modele de plite, însă ar trebui să alegeţi una precum aceasta datorită faptului că se pot găti cu ea mai multe feluri de mâncare.
Un alt plus ar fi brandul care e Whirlpool. Ştim cu toţii că e numărul 1 la nivel mondial, iar alegând ceva de la ei facem o alegere înţeleaptă.
Aparatul acesta va fi o alegere inspirată pentru mutle persoane deoarece gazul e mai ieftin decât electricitatea, mai ales dacă vorbim de zone în care există reţea de gaz şi nu e nevoie de butelie.

Te-ar mai putea interesa