Whirlpool GMA7522IX, plită pe gaz

Whirlpool GMA7522IX e o plită premium cu 5 arzătoare și cred că v-ați dat seama că are și Wok la mijloc. Acest lucru face aparatul foarte bun pentru gătirea mâncărurilor asiatice care au nevoie de o flacără mare. Cred că ar fi util să vă spun dimensiunile, adică vorbim despre 4.1x73x51 (ÎxLxA în centimetri) deoarece e de recomandat să vă luați și o hotă care să se potrivească (câteva modele găsiți aici).

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar acesta reflectă cele 5 arzătoare. Deci, dacă era dotat doar cu 4 atunci costul de achiziție ar fi fost mai mic. Din imagine nu se vede, dar aparatul e unul care vine dotat cu cablu de alimentare de 0,85 metri.

Plita
Plita

Modelul de față vine cu 5 arzătoare pe gaz, iar cel din mijloc nu are grătar așa încât să poți pune un vas cu fund oval și să prepari mâncăruri asiatice. Fiind un model pe gaz cred că sunteți curioși dacă vine cu aprindere electrică, iar răspunsul e că vine.
Este un aparat realizat din materiale de foarte bună calitate, mai exact din inox, iar grătarele sunt din fontă.
Whirlpool GMA 7522 IX e un aparat sigur deoarece arzătoarele pe gaz sunt protejate. Iar, dacă vrei să știi cum funcționează aprinderea electrică atunci trebuie știut că e vorba despre aprindere electrică la o singură mână, din buton.
Butoanele sunt poziționate frontal, iar finisajul lor e din inox.

Plusurile aparatului acesta ar fi fiabilitatea ok (mai ales că până pe 20 dec 2014 ai garanție 4 ani pe gratis). Dacă nu mai e disponibilă promoția cu 4 ani garanție atunci poți achiziționa 2 ani garanție printr-o extensie… lucru care nu costă prea mult. Să nu mai zic despre faptul că brandul Whirlpool e unul de top, chiar numărul unul în materie de electrocasnice.
Contra achiziției nu sunt aspecte deoarece aparatul e unul aproape de perfecțiune.

Dacă vrei o plită incorporabilă care să fie dotat cu diferite arzătoare, dar și cu unul care să aibă o putere de 5kW atunci modelul de față ar fi unul pe care eu îl recomand.

Te-ar mai putea interesa