Whirlpool GMA 6411 IX, plită pe gaz

Dacă vrei să-ți faci o bucătărie ca la carte atunci ar fi bine să ți-o faci din elemente incorporabile. Un punct de plecare ar fi plita Whirlpool GMA 6411 IX care e o plită pe gaz cu aprindere integrată.
E destinată celora care vor să gătească eficient cu un efort minim dar care vor și un aparat care să arate splendid.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe ace;ti bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri indiferent de ce am găti cu el. (Din păcate nu are suport wok și de aceea nu poți face unele mâncăruri asiatice.)

Plita
Plita

Poți vedea că are doar 4 butoane și că e de culoare inox, iar eu am o veste bună pentru tine – e un aparat făcut din inox, deci o să țină mult și bine.
Alimentarea celora 4 arzătoare se face de la rețeaua de gaz ori de la butelie, iar aprinderea e una de tip electrică.
Montarea aparatului nu e un proces prea complicat întrucât acesta vine cu o greutate nu prea mare de 7,5 kilograme, iar tot de ce ai nevoie e livrat în pachet. Poate că singurul lucru care ai nevoie mai e un prelungitor deoarece cablul de curent (pentru aprinderea electrică) e unul sub 1 metru.

Ca plusuri aș menționa costul de achiziție foarte mic (e sub 800 lei și e din inox… mă tem să nu fie vreo greșeală pe undeva… oricum trebuie profitat), că vine de la un brand de top și aspectul ok.
Are și minusuri printre care aș menționa că nu iXelium‎ și că nu vine cu Wok.

Concluzia mea legată de acest aparat e că își merită banii pentru că o să te ajute să gătești eficient ceea ce îți palce să mănânci. Eu aș recomanda să cumperi această plită și un cuptor în defavoarea unui aragaz deoarece acesta din urmă mai mult ca sigur că nu va avea aprindere electrică integrată.
În cazul în care nu te-ai decis ce cuptor să cumperi eu ți-aș recomanda acest Whirlpool AKP 139 IX.

Lasă un comentariu