Whirlpool GMA 6410 IX, plită pe gaz din stainless steel

Whirlpool GMA 6410 IX e o plită incorporabilă clasică, adică pe gaz. E realizată din materiale de calitate, iar din această cauză are o fiabilitate ridicată. Brandul Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial, lucru datorat în principal calităţii produselor sale.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar din această cauză putem spune că acest model e unul care nu doar arată bine, ci care are şi un cost scăzut. Puteţi vedea din imaginea de alături cât de simplist arată.


Păreri pro şi contra

Plita Whirlpool GMA 6410 IX e una cu patru arzătoare alimentate pe gaz. Controlul acestor arzătoare e unul facil deoarece butoanele sunt poziţionate în faţă. Sunt modele care au butoanele poziţionate lateral, acelea fiind mai greu de controlat de persoanele scunde, însă aceasta are un control convenabil.
E realizat din materiale de calitate, mai exact din stainless steel (oţel inoxidabil) şi grătare din fontă. Acest fel de grătare nu doar că oferă un aspect profesional, ci şi o stabilitate crescută.
Aparatul are nişte dimensiuni ok deoarece vorbim despre 3x56x48 ÎxLxA în cm. Iar, greutatea e de 7,5 kilograme. Aceste aspecte vor face aparatul unul uşor de montat.
Fiabilitatea e una ok, nu numai datorită faptului că are garanţie de 2 ani, ci şi datorită faptului e realizată din materiale calitative.
Culoarea inox face ca aparatul să fie unul care să se integreze perfect în decor şi să se potrivească perfect în orice bucătărie.

Concluzii

Modelul de faţă e unul care se recomandă prin multe lucruri, dar în special prin simplitate, fiabilitate şi cost de achiziţie scăzut.
Designul plăcut va fi atractiv pentru cei interesaţi de un electrocasnic modern cât şi de unul clasic. Aparatul se va integra perfect în bucătăria dvs. indiferent de culoarea mobilei ori a pereţilor.
Unele persoane întreabă dacă poate fi montată la butelie, iar eu nu văd de ce acest lucru nu ar fi posibil, doar că ar trebui schimbate duzele.

Te-ar mai putea interesa