Whirlpool FWSG71283WEU, mașină de spălat de 7 kilograme

Mașina de spălat rufe de jos face parte din noua generație și se poate observa acest lucru după designul oferit. Whirlpool FWSG71283WEU nu are foarte multă concurență în acest buget. Ecranul digital e suficient de mare și puteți viziona suficient de multă informație pe el, iar aici mă refer la timpul rămas până la finalizare și setările făcute. În rest avem doar acel buton central pentru selectarea programului dorit. Aceasta e o variantă îngustă cu o adâncime mică – 43,5 cm, deci mobilierul nu trebuie să fie foarte mare pentru a o instala, dacă vă decideți să-l puneți sub blat.

Designul e tot mai atrăgător cu fiecare generație și chiar nu am de să-i reproșez din acest punct de vedere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Anual acest aparat consumă destul de puțin comparativ cu modelele mai vechi pentru că acum tot mai multe mașini au clasă energetică A+++.  Acesta nu e un model care trebuie incorporat, dar voi îl puteți pune în bucătărie sau oricare altă cameră unde e posibilă instalarea. E perfectă pentru o familie nu foarte numeroasă, iar variante compacte ca acesta și cu capacitate mare, nu sunt.

Programele sale de spălare sunt multe și rezultatele sunt conform așteptărilor: lână, bumbac, sintetice, prespălare, delicate, baby
mixed & magic, spălare rapidă – 30 minute, sport/fitness. Deci în total avem 8 programe de spălare care le puteți folosi pentru anumite articole.

Păreri pro și contra

Programele sale de spălare sunt cele care le știți de la alte modele de la acest brand și nu cred că sunt necesare. Programul rapid e foarte important pentru o mașină de spălat deoarece are o durată de spălare scurtă și e perfect pentru rufe puțin murdare. Vine cu numeroase tehnologii avansate: FreshCare, 6th Sense, Soft Move, Sense Inverter etc.

Whirlpool FWSG71283WEU e un aparat electrocasnic destul de atrăgător care oferă specificații tehnice decente, nici nu cred că-i puteți reproșa ceva în acest buget. Pentru un buget mai mare puteți alege o mașină cu ceva mai multe tehnologii sau poate nu vă interesează să fie îngustă ci doar cu o capacitate mai mare.

Lasă un comentariu