Whirlpool FWSG71253W, mașină de spălat de tip Slim cu 7kg

Mașina de spălat rufe Whirlpool FWSG71253W nu e atât de populară pentru că e vorba de cea mai recentă serie a acestui brand. Au fost lansate numeroase modele care au specificații apropiate de cele ale modelului de jos, doar că acesta spală mai mult cu 1 kg decât altele, de aceea și costă mai mult. Dacă aveți ocazia să o luați la un preț avantajos, nu ezitați pentru că discutăm de un brand cu experiență, plus că oferă și tehnologii avansate care vă pot fi de folos. Informațiile sunt vizibile pe acel ecran digital, astfel că nu trebuie să stați aproape de ea sau să o supravegheați. Veți ști cu exactitate cât mai e până la finalizarea programului, nu e ca la mașinile mai vechi.

Modelele Slim sunt tot mai populare pentru că performanțele lor au crescut semnificativ, iar cea de jos e un exemplu foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU

Mașinile de spălat noi au un consum mai redus de resurse, iar aici mă refer la energie, detergent și apă. Cu alte cuvinte, clasele de eficiență sunt mult mai bune chiar și la variante accesibile.

Modelul prezentat mai sus se adresează celor care vor un aparat electrocasnic mare dar compact pentru că nu au foarte mult spațiu în locuință. O mașină e de tip Slim dacă are o adâncime destul e mică, adică e sub 45 cm. Am văzut multe modele de 40 cm și 42,5 cm, dar diferențele nu sunt atât de vizibile, doar că cea de sus are performanțe semnificativ mai mari și poate spăla până la 7 kg de rufe.

Păreri pro și contra

Programul rapid al acestui model are o durată de numai 30 minute, dar mai sunt și alte programe cu o durată mică dacă rufele nu sunt foarte murdare. Poate fi apreciat și pentru faptul că are un număr mare de programe – 14, astfel că veți găsi programul potrivit pentru articolele alese pentru spălare. E recomandat să sortați puțin rufele pentru că țesăturile sunt diferite și fiecare material are nevoie de un alt tratament. Toate aparatele cu control digital beneficiază de funcție de blocare a interfeței pentru ca să apese accidental copii pe butoanele aparatului în timp ce spală.

Whirlpool FWSG71253W vine cu caracteristici speciale satisfăcătoare care vă vor fi de folos zi de zi: Colours 15, Child Lock, Fresh Care și Al 6-lea Simț.

Te-ar mai putea interesa