Whirlpool FWSG61282WVEEN, model slim cu 6th Sense

Whirlpool FWSG61282WVEEN e un model pentru o familie cu până în 3 persoane și vine cu o multitudine de facilități utile. Printre acestea se numără 6th Sense (Al Șaselea Simț) care presupune detectarea cantității și țesătura așa încât ă optimizeze spălarea și consumul de resurse.

Mașina de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea alăturată se poate vedea că are un design minim și un panou de comandă caracteristic acestui producător.

Avantaje și dezavantaje

Multă lume se va orienta înspre mașina de spălat rufe Whirlpool FWSG61282WVEEN datorită mai multor avantaje precum cele de alături:
– Are niște dimensiuni reduse de 43x60x85 axlxî cm, motiv pentru care e considerat ca fiind un aparat compact sau slim.
– Consumul energetic e unul scăzut, motiv pentru care-i este atribuită clasa E de eficiență energetică. E vorba despre un consum de 73 kWh a 100 spălări.
– Hainele vor fi ca proaspăt spălate până la 6 ore după terminarea spălării deoarece vine cu Fresh Care+.

Pe lângă numeroasele programe are program rapid de 30 minute și program Eco (15 minute sau 3 ore).
Mai are un program util numit Steam Refresh. Acesta durează 20 minute și poate fi utilizat pentru eliminarea mirosurilor neplăcute și a cutelor.

Din păcate nu are facilități smart, adică de controlare a aparatului prin intermediul unui telefon. Acesta e un dezavantaj, dar nu unul foarte mare.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor să spele o cantitate modică cu un consum mic de resurse.
Despre producătorul acestui aparat se poate spune că nu e degeaba numărul unu mondial. Aparatura sa electrocasnică e una de calitate superioară, iar fiabilitatea sa e una foarte bună.
De exemplu, acest model are garanție 2 ani care poate fi mărită la mai mult dacă doriți.

Te-ar mai putea interesa