Whirlpool FWDG97168WS EU, mașină de spălat cu încărcare 9kg și uscător de 7kg

Whirlpool FWDG97168WS EU e un aparat 2 în 1 adică are uscător incorporat, doar că față de multe alte mașini aceasta poate spăla 9 kg și usca o cantitate apropiată – 7 kg. Chiar dacă nu e accesibilă, trebuie să vă gândiți că nu mai trebuie să cumpărați un aparat în plus și veți economisi puțin. Puteți încerca să spălați o cantitate mai mică de rufe ca să nu mai trebuiască să scoateți din rufe, pentru că ele sunt mai grele când sunt umede. Oricum, stoarcerea e excelentă pentru că are o centrifugare maximă de 1600 RPM, însă în funcție de program, ea poate varia.

Mașinile de spălat sunt de mai multe tipuri, iar cea de jos nu poate fi prea compactă, adică are o adâncime de 60 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e un model cu uscător integrat, clasele de eficiență sunt foarte bune. Aici mă refer la clase de eficiență A la mai toate capitolele, însă e de ajuns să spunem că e vorba de un brand popular și apreciat.

Acest aparat îl recomand celor care au o familie mai numeroasă de până la 7 membri, dar nu neapărat pentru că poate spălați mai rar. Cred că v-o doriți și pentru că arată bine iar forma ușii e interesantă, însă diametru de încărcare e același.

Păreri pro și contra

Panoul de control e destul de ușor de folosit și informațiile despre program și funcțiile pot fi alese cu ușurință în partea dreaptă. Interfața se blochează ușor ca la multe alte modele noi lansate. Sunteți avertizați sonor când programul a luat sfârșit, pentru ca voi să scoateți rufele din ea. Acestea sunt destul de bine evidențiate datorită fundalului de culoarea neagră. Decât să cumpărați două aparte diferite, veți economisi destul de mult cu o așa mașină de spălat rufe.

Whirlpool FWDG97168WS EU face parte din seria FreshCare+ care oferă un tratament special diferitelor tipuri de țesături prin mișcări delicate ale tamburului. Astfel, cutele sunt mai puține și hainele pot fi călcate destul de ușor cu fierul. Alegeți cu încredere acest brand pentru că are aparate echipate cu senzori inteligenți care monitorizează permanent procesul de spălare.

Te-ar mai putea interesa