Whirlpool FWDG96148SBS EU, model cu uscător integrat și cu 6th Sense

Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare+ e un aparat care e dotat cu uscător, iar din această cauză e un aparat de tipul 2 în 1. Clasa de eficiență energetică combinată a acestui aparat e A, și în acest fel avem un aparat care nu consumă prea mult curent.

Acest electrocasnic e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Cum se prezintă aspectiv puteți vedea din imaginea de alături.


Pro

Modelul Whirlpool FWDG96148SBS EU e unul apărut recent pe piața din România, iar din această cauză integrează o mulțime de lucruri utile cum ar fi 6th Sense, Steam Care, Soft Move și altele.
6th Sense este o caracteristică despre care putem spune că e similară Fuzzy Logic deoarece senzorii detectează procesul spălării și mașina se oprește atunci când rezultatul spălării e perfect. Toți parametrii de consum sunt reglați automat de aparat.
Dacă unele mașini au Diamond Drum sau tambur bumerang, modelul de față vine cu tehnologia Softmove care oferă o mișcare blândă a rufelor în tambur așa încât hainele delicate să nu fie afectate negativ.
Steam Care are rol de împrospătare a hainelor așa încât să rămână catifelate și fără cute. Este vorba despre o tehnologie cu aburi.
Pentru haine care sunt foarte delicate există programul Colours 15 care spală la 15 grade.
Având o capacitate de 9kg acest model are 1400 rotații, iar acest lucru e unul foarte bun. În acest fel rufele vor fi stoarse excelent înainte de a fi uscate.

Contra

Modelul de față are un cost mai mare comparativ cu o mașină de spălat normală, dar un cost mai mic decât ai cumpăra separat o mașină de spălat și un uscător de rufe.

Concluzie

Câștigați spațiu și bani prin achiziția acestui aparat. Din această cauză e bine să cumpărați un aparat 2 în 1.
Un alt lucru care nu trebuie trecut cu vederea e faptul că aparatul vine de la un brand care e considerat numărul 1 la nivel mondial deoarece face produse de calitate superioară.

Lasă un comentariu