Whirlpool FWDD1071682WSVEUN, maşină cu uscător integrat

Whirlpool FWDD1071682WSVEUN e o maşină de spălat apărută de curând pe piaţă, iar faţă de alte modele se diferenţiază cu un uscător integrat, capacitatea mare de încărcare şi 6th Sense (detectare automată a cantităţii şi adaptarea parametrilor de spălare în funcţie de aceasta).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». trebuie ţinut cont de faptul că aparatul e unul 2 în 1 care va ocupa mai puţin spaţiu decât ar ocupa două aparate cu funcţii dedicate de uscare şi spălare.


Păreri pro şi contra

Maşina Whirlpool FWDD1071682WSVEUN e una numai bună pentru o familie formată din 4-7 membri. Asta deoarece poate spăla o cantitate de 10kg şi usca 7kg. Datorită capacităţii foarte mare are o viteză de centrifugare de maxim 1600 rpm.
Dimensiunile aparatului sunt de 61x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 74kg.
Aparatul acesta are clasa A de eficienţă energetică cu un consum energetic de 6,1 kWh în program standard. În funcţie de utilizare consumul anual de energie putând ajunge la 1220 kWh. Consumul redus de electricitate se datorează motorului inverter.
Nu e un aparat gălăgios întrucât la spălare are 53 dB, 59 dB la uscare şi 83 dB la centrifugare.
Precum alte modele de la Whirlpool şi acesta are 6th Sense (Al Şaselea Simţ). În cazul acestui model această tehnologie presupune că aparatul are senzori care detectează gradul de murdărie al rufelor şi în funcţie de acesta reglează diverşi parametrii de spălare precum presupune, timp de spălare şi consumul de apă.
Aparatul poate spăla şi cantităţi mici. De exemplu poate spăla 1kg de rufe în 45 minute.
Dacă vă întrebaţi cam cât durează un program de spălare+uscare atunci trebuie ştiut că are mai două programe în acest sens:spălare+uscare în 45 minute (pentur 1kg rufe) şi spălare+uscare în 90 minute.
În procesul de spălare/uscare aparatul se floseşte de SteamCare, astfel rufele se vor împrospăta în mod eficient şi vor avea mai puţine cute.
Vine şi cu Fresh Care+, adică un sistem care ţine rufele proaspete până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare.

De final pot spune că acest aparat e util celora care s-au săturat să pună rufele afară la uscat.

Te-ar mai putea interesa