Whirlpool FWDD1071681WSEU, aparat 2 în 1 clasa energetică A+

Whirlpool FWDD1071681WSEU e un electrocasnic de tipul 2 în 1 care integrează mașină de spălat și uscător de rufe. Se adresează celora care vor un aparat performant pentru spălarea a 10kg de rufe și nu au unde să le usuce. Cu un astfel de aparat puteți să spălați fără probleme pentru până la 7 persoane, iar din această cauză aparatul e numai bun și pentru pensiuni ori localuri.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Primim un aparat care vine de la numărul 1 la nivel mondial și de aceea avem certitudinea că primim ceva cu o fiabilitate excelentă.


Pro

Mașina de spălat cu uscător Whirlpool FWDD1071681WSEU e una din gama Freshcare+ și permite uscarea până în 7 kg de rufe.
Consumul energetic nu e mare, fiind vorba despre o clasă energetică combinată A+ (cu un consum anual de 220 KWh).
Nivelul de zgomot nu e deloc mare, fiind vorba de 54 decibeli la spălare și 63 decibeli la uscare.
Rufele vor fi stoarse foarte bine deoarece are o viteză de centrifugare de 1600 rotații.
Dacă la alte modele avem cuvă din plastic, aceasta are cuvă din inox.
Motorul e unul eficient și durabil deoarece e de tipul Sense Inverter, iar din această cauză are garanție de 10 ani.
Printre cele 16 programe acest aparat are și program rapid de 30 minute.
Are ceva similar Fuzzy Logic numit 6th Sense care presupune că aparatul are senzori care monitorizează spălarea și reglează resursele așa încât să se economisească resurse.
Dacă mașinile LG au 6 Motion, modelele Whirlpool au Soft Move care presupune că pentru fiecare program tamburul face diferite mișcări.

Contra

Costul de achiziție e undeva la puțin peste 3000 lei, dar este un model premium care poate fi utilizat și în scopuri comerciale deoarece tamburului din inox și a capacității de 10 kilograme.

Concluzie

Mașina aceasta e pentru cei interesați de un aparat premium pentru acasă ori la o pensiune. Tehnologia FreshCare+ presupune că țesăturile sunt tratate cu abur care are rol de inhibare (împiedicare) a dezvoltării de bacterii și mirosuri. De asemenea prin FreshCare+ rufele sunt fără cute, iar din această cauză sunt mai ușor de călcat.

Te-ar mai putea interesa