Whirlpool FWD91496WS EU, mașină de spălat cu afișaj generos

Mașina de spălat rufe numită Whirlpool FWD91496WS EU face parte din noua generație care e mult mai bine dotată și nu mai merită să luați ceva mai scump. Chiar și aceasta face parte din seria FreshCare+, adică va oferi un ciclu suplimentar la final și e util pentru cei care nu pot scoate imediat rufele afară. Lăsând la o parte performanțele sale, dotările și felul cum arată, cred că sunteți interesați și de dimensiunile sale. Ei bine, nu poate fi o mașină îngustă cu așa caracteristici tehnice, dar nu are o adâncime foarte mare 57,5 cm.

Din poza de jos se poate vedea acest aparat și o parte din dotările sale, iar afișajul iasă cel mai bine în evidență datorită conturului negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model foarte eficient și se vede după clasa energetică – A+++, aceasta se datorează tuturor acelor tehnologii incorporate. E un model standard care poate fi pus oriunde, chiar și sub blat dacă doriți să câștigați spațiu.

Afișajul digital ajută foarte mult la selectarea unor funcții, monitorizare mai bună a programului și veți ști cât timp mai e până la finalizare. Selectarea programelor sale se face tot cu acel buton central și în jurul său sunt enumerate programele care sunt însoțite și de pictograme pentru a vă face o idee mai bună.

Păreri pro și contra

E ceva mai specială decât multe alte modele doar că are o mulțime de programe de spălare și performanțe mai ridicate. Mă refer la capacitatea de încărcare mare și la cea de stoarcere, însă să nu neglijăm faptul că rezultatele bune sunt oferite pentru un consum minim de resurse. Sunt prezenți senzori 6th Sense pentru a optimiza foarte bine programele de spălare. Motorul Inverter e o dotare tot mai des întâlnită pe noile modele și menține consumul de energie la un nivel scăzut.

Whirlpool FWD91496WS EU are un pre foarte bun pentru cât poate spăla și modelele premium parcă nici nu mai par atât de interesante. Se adresează celor care spală mult fie că aveți o familie mare fie că spălați rar.

Te-ar mai putea interesa