Whirlpool FTCM108BEU, uscător alb cu condensare

Uscătorul de haine Whirlpool FreshCare+ FTCM108BEU face parte dintr-o serie nouă după cum se poate și vedea, iar aceasta oferă un ciclu special care îndepărtează mirosurile neplăcute lăsând rufe cu un miros proaspăt. Sunt multe mașini de spălat care se pot asorta cu acest uscător, iar aici mă refer la cele oferite de același brand. E foarte important că acea capacitate să fie similară cu cea a uscătorului, dar puteți împărți rufele pentru două programe de uscare.

Arată bine și se vede din poze că arată precum o mașină de spălat, panoul de control fiind organizat cam la fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi pus în dressing alături de haine sau în oricare altă cameră unde aveți loc, unii utilizatori îl pun sub/peste mașina de spălat.  Capacitatea de colectare apă e de 5 litri sau racordați un furtun dacă aveți o posibilitate de scurgere a condensului.

Nu a fost niciodată mai ușor ca acum, aparatele automate sunt principala opțiune și nu aveți ce să le reproșați. În funcție de buget, aparatul poate avea dotări avansate sau standard. Voi decideți cât de mult vă pot ajuta anumite dotări ori tehnologii.

Păreri pro și contra

Sunt prezente programe numeroase de uscare pentru a putea sorta puțin rufele (sunt incluse mătase și jeans), iar nivelul de zgomot e redus comparativ cu alte modele. Sunt prezente destul de multe programe și opțiune care le puteți alege în funcție de rufe ori preferințe. Uscarea se face prin condensare, de aceea aparatul costă ceva mai puțin și o clasă energetică mai bună găsiți doar la cele cu uscare hibridă sau cu pompă de căldură. Chiar dacă v-ați pătat cămașa favorită, o puteți purta chiar în aceeași zi sau următoarea zi că doar aveți un uscător acasă.

Whirlpool FTCM108BEU e un aparat electrocasnic foarte util și tot mai mulți utilizatori îl aleg pentru că îți ușurează viața de zi cu zi. De multe ori se întâmplă să nu avem timp liber ori chef, iar aici intervin aparatele automate.

Te-ar mai putea interesa