Whirlpool FSCR80423, model clasa A3+ cu 6th Sense

Dacă sunteți interesați de un aparat care să poată spăla eficient o cantitate de până în 8 kilograme atunci acest model Whirlpool FSCR80423 ar fi recomandarea mea. Vine cu 1400 rotații, eficiență energetică superioară și multe facilități utile.
A apărut pe piață la jumătatea anului 2017, iar lucruri în plus față de alte modele ar fi Supreme Care, Zen technology, Wave motion și altele. Câte ceva despre fiecare în rândurile ce urmează.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere al construcției și funcționalității (are control touch). Din imaginea de alături se poate vedea panoul de comandă simplu.


Caracteristici

Whirlpool FSCR80423 e o mașină de spălat cu 1400 rotații și cu un consum energetic foarte bun întrucât e vorba despre A+++ -10%.
Datorită faptului că poate spăla 8 kilograme de rufe înseamnă că e numai bun pentru familiile mari.
Dacă LG are 6 Motion, cei de la Whirlpool au pe mașinile lor Wave Motion care presupune că aparatul are un cumul de mișcări specifice în funcție de fiecare program în parte.
Zen technology înseamnă că aparatul nu mai are curea la motor, ci un motor legat direct de tambur. Acest fel de motor e numit Direct Drive.
Are și ceva similar Fuzzy Logic, iar acest lucru se numește Al 6-lea Simț. Diferiți parametri sunt reglați așa încât totul să fie ok. Iar, mașina va spăla atâta timp cât hainele sunt murdare.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că e ușor de folosit, tehnologia utilă incorporată (al 6-lea Simț etc), consumul redus de resurse și altele.
Contra nu ar fi ceva deoarece e un electrocasnic exemplar.

Concluzie

În cazul în care te interesează o mașină de spălat care să poată spăla o cantitate mare de rufe cu un consum redus de curent, apă și detergent atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Despre brandul producător – Whirlpool – trebuie știut că e numărul 1 la nivel mondial, fiind apreciat pentru fiabilitatea sa și pentru faptul că are multe facilități utile.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool FSCR80423, model clasa A3+ cu 6th Sense”

  1. Eu am cumparat o masina de spalat rufe Whirlpool FSCR80423 in 17.12.2016 am fost super mulțumită de ea doar 6 luni ca după aceea a inceput sa faca un zgomot puternic când stoarce. Si cand îsi ia detergentul din cutie se prelinge apă si curge jos. Cutia fiind bine închisă. Masina este in garanție si trebuie sa sun la servis. Am ales acest model de masina ptr ca mia plăcut ce am citit despre ea. Dar acum sunt profund dezamăgită. Am avut o masina de spălat Whirlpool si am folosito 8 ani am fost super mulțumită de ea. Dar asta dupa 6 luni deja are probleme.

Comentariile sunt închise.