Whirlpool FRR12451, model 12kg cu wi-fi

Whirlpool FRR12451 e un electrocasnic minimalist cu o capacitate mare de 12kg care-l face perfect pentru familii de 4-5 persoane. Această maşină de spălat rufe are clasa A+++ de eficienţă energetică şi motor Zen Technology Direct Drive.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproşuri atunci când vine vorba despre a spăla ceva.
Probabil că din poza de alături pare că aparatul nu are panou de comandă, totul fiind minimal. Maşina are panou touch pe uşă, iar acest lucru oferă un plus pe partea de design.


Păreri pro şi contra

Maşina Whirlpool FRR12451 e una modernă de tip smart care va fi pe gustul persoanelor tinere. Poate fi controlată şi prin intermediul unui smartphone şi are o aplicaţie care vă arată în timp real ceea ce se întâmplă cu maşina.
Are ceva similar Fuzzy Logic, în varianta acestui brand purtând numele 6th Sense. Adaptează procesul de spălare în funcţie de cât de murdare sunt rufele.
Are opţiunea Garments+ care presupune poţi adăuga haine în cazul în care ai uitat de ele… atâta timp cât iconiţa va fi aprinsă.
Fiind vorba despre un aparat cu capacitate mare cred că sunt importante dimensiunile de 72x60x85 axlxî cm.
Pe lângă multiplele programe acest model are şi program rapid de 30 minute. Acesta e util rufelor nu prea murdare.
Având în vedere că centrifugarea se realizează la 1400 rotaţii sunt de părere că aparatul e unu silenţios întrucât are 54 decibeli la spălare şi 73 dB la centrifugare.

Un astfel de aparat e o alegere perfectă pentru persoanele care vor să fie în tendinţe. Whirlpool e numărul 1 în materie de electrocasnice, implicit şi la maşini de spălat. Modelul de faţă reprezintă viitorul, iar în câţiva ani toate modelele vor fi precum acesta (ca aspect şi funcţionalitate).
Dacă eşti o persoană care mai uită de rufe atunci trebuie ştiut că acest model are Fresh Care, adică rufele pot fi ţinute până la 6 ore după încheierea spălării deoarece tamburul încă se mai mişcă lin, iar cutele nu se vor forma.

Te-ar mai putea interesa