Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU, model cu Soft Move

Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU e o maşină de spălat rufe anului 2019 care se evidenţiază cu caracteristicile Colours 15, Soft Move şi Fresh Care+. În general maşinile celor de la Whirlpool sunt unele dotate cu 6th Sense adică acea tehnologie care detectează încărcătura şi în funcţie de aceasta adaptează consumul de resurse.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu design minim şi cu control precis aşa încât să poată fi utilizat uşor de oricine.


Păreri pro şi contra

La modelul Whirlpool FreshCare FWSL61252W EU caracteristicile FreshCare+ şi Soft Move par a fi acelaşi lucru. Însă, prima presupune că după spălare (după încheierea ciclului de spălare) are loc un tratament cu abur, iar tamburul realizează mişcări delicate pentru inhibarea formării mirosurilor neplăcute (implicit a bacteriilor). Iar Soft Move e o caracteristică despre care putem spune că reprezintă mişcări specifice în funcţie de ţesături, iar în felul acesta hainele vor rezista mai mult.
Pentru economisirea detergentului poate fi utilizat programul Colours 15 care e unu cu rezultate similare la 15 grade precum la 40.
Consumul energetic anual al aparatului e de 173 kWh pe an, iar din acestă cauză aparatul are clasa A++ de eficienţă energetică.
Aparatul având o capacitate de 6kg nu va ocupa o suprafaţă prea mare. Are următoarele dimensiuni 42x60x84 AxLxÎ cm.
Nivelul de zgomot la spălare e de 62 decibeli, iar la centrifugare e de 85 decibeli. Având în vedere că viteza de centrifugare e de maxim 1200 rotaţii.
Printre multiplele programe acesta are şi program rapid de 30 minute pentru rufe care nu sunt aşa de murdare ori.

Modelul de faţă se adresează persoanelor interesate de ceva accesibil (ca preţ), aspectiv şi uşor de folosit.
Fiabilitatea e una bună graţie garanţiei de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult şi componentelor de calitate (de exemplu motorul e unul inverter care e garantat la 10 ani).
Brandul producător – Whirlpool – e unul de top (mai exact numărul 1 la nivel global) iar din această cauză un produs de la ei este o alegere foarte bună.

Te-ar mai putea interesa