Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU, mașină de spălat rufe îngustă

Mașinile de spălat rufe cu capacitate de 6 kg au devenit destul de accesibile, dar și foarte compacte. Astfel că Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU are o adâncime de numai 42,5 cm. Poate că nu e chiar cea mai ieftină mașină de pe piață, însă poate fi instalată aproape oriunde datorită dimensiunilor reduse. Mai sunt și alte capitole la care excelează acest model, iar unul e eficiența energetică. Aceasta face parte din populara serie numită FreshCare+ care oferă rezultate mai bune (acțiuni cu abur și mișcări interesante ale tamburului).

Din poze, se vede designul său complet alb și ecranul digital care afișează diverse informații, printre care și timpul rămas. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Clasele de eficiență sunt toate foarte bune – A++, iar aici mă refer la consumul de energie, centrifugare și spălare. Aceasta poate fi instalat sub blatul mobilierului din bucătărie și se asortează perfect cu un mobilier complet alb. Ca și caracteristici generale are capacitate de 6 kg și centrifugare de 1000 rpm, iar acestea sunt valorile maxime și în funcție de program, ele pot varia.

Modelele înguste au o adâncime mai mică de 45 cm și nu pot avea aceleași performanțe în același buget, dar vor fi apreciate de cei care nu au o locuință mare.

Păreri pro și contra

Sunt multe motive pentru a lua în calcul acest aparat și alte branduri oferă ceva diferit în același buget. Are un preț foarte bun, un aspect pe alb, ecranul digital e vizibil, consum redus de resurse, fiabilitate ridicată etc. Sistemul nou numit FreshCare oferă rezultatele care le doriți și adaugă un plus de prospețime rufelor, înlăturând mirosurile neplăcute. Tamburul ceva mai diferit oferă rezultate mai bune și cred că le veți aprecia și voi. Interfața se blochează ușor cu funcția disponibilă pe panoul de control, aceasta e o protecție foarte bună pentru copii.

Whirlpool FWSL61052W EU are un panou cu control mecanic și aproximativ același îl veți găsi la multe alte modele. Se poate amâna pornirea sa cu funcția de programare întârziată care e standard la toate aparatele electrocasnice din această categorie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu