Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU, mașină de spălat haine cu adâncime mică

Mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare FWSG61253W EU are un design simplu pe alb care va fi apreciat de mulți. Panoul de control are doar butonul selector (programe) și în partea din dreapta are ecranul digital pe care se vede timpul rămas. Toate acestea ușurează utilizarea sa și e mai ușor să supraveghezi programele sale. Are o adâncime de numai 42.5 cm care va fi apreciată de cei cu o locuință ceva mai mică, însă pot fi mașini chiar cu adâncime de 40 cm. Diferența de câțiva centimetrii nu va fi prea vizibilă, însă veți aprecia mai mult performanțele sale.

Are un design destul de plăcut care îl regăsim la tot mai multe modele noi care sunt oferite de același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile cu design Slim sunt perfecte pentru familii mici și nu numai, până la urmă depinde și cât de des spălați. Programul rapid e perfect dacă nu aveți articole prea murdare dar mai sunt și alte programe cu o durată mică. Stoarcere e decentă ținând cont că are o capacitate maximă de 1200 RPM, însă aceasta poate varia în funcție de program sau selecție (aveți un buton pentru ajustare).

Clasa energetică A+++ e prezentă pe tot mai multe modele lansate anul acesta, deci aveți suficiente motive pentru a o alegere.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt numeroase și veți apreciat cele speciale pentru că nu sunt prezente pe modelele mai vechi ori ieftine. Anumite articole de vestimentație necesită un program de spălare diferit și dacă faceți alegerea corectă, rezultatele vor fi excelente. Veți putea sorta mai bine rufele și nu trebuie să umpleți mașina pentru că acea capacitate de 6 kg e cea maximă. Interfața digitală se poate bloca pentru ca să nu se apese accidental anumite opțiuni (e folositor pentru cei care au copii).

Chiar și această mașină Whirlpool FWSG61253W EU are tehnologie Al 6-lea Simț care optimizează programul de spălare și se va face o economie semnificativă de resurse. Rufele primesc un tratament special cu FreshCare+ și anul acesta am văzut destul de multe modele care vin cu aceasta.

Te-ar mai putea interesa