Whirlpool FreshCare FWSG61053W EU, mașină de spălat cu eficiență energetică superioară

Mașina de spălat de mai jos numită Whirlpool FreshCare FWSG61053W EU poate că nu e foarte cunoscută, însă cred ca va fi una dintre cele mai apreciate modele de pe piață deoarece oferă caracteristici bune în acest buget. Puteți spăla o cantitate mică de rufe dar de ajuns pentru că nu aveți o familie mare. Poate că preferați să spălați mai des rufele și să le sortați pentru a alege și programul potrivit. Programele sunt mai diversificate la versiunile mai noi și să nu uităm nici de funcțiile suplimentare care vor fi vizibile pe ecranul digital din partea din dreaptă.

Designul acestei serii e unul destul popular pentru că prezent la toate modele noi lansate anul acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasele sunt excelente ținând seama de dimensiunile aparatului și cea de centrifugarea putea fi mai bună, dar specificații mai bune pot afecta prețul. Deci veți avea nevoie de un buget ceva mai mare pentru o mașină performantă sau chiar de tip premium, dar asta cred că știți deja. Sunt și variante cu încărcare superioară, doar că au dimensiuni diferite și nu pot pune sub blat ca în cazul variantei de sus.

Păreri pro și contra

Un model cu puține butoane e perfect și e apreciat de toți utilizatorii, pentru că are o interfață simplă iar informații suplimentare. Poate spăla o cantitate satisfăcătoare de rufe și aveți de ales unul dintre cele 13 programe ale sale. Programul rapid e suficient de scurt și are o durată de numai 30 minute, nici nu trebuie să fie mai scurt dacă nu sunteți o persoană chiar atât de grăbită și pentru anumite etape sunt necesare ceva mai multe minute. Rufele primesc un tratament special datorită tehnologiei numite FreshCare+, care reîmprospătează rufele și îndepărtează mirosurile nedorite. Mașina e perfectă pentru o familie de maxim 2-3 persoane, dar nu e o regulă după cum am mai spus-o de multe ori.

Whirlpool FWSG61053W EU e un aparat destul de mare chiar dacă adâncimea sa e de numai 45 cm. Chiar și variantele Slim au performanțe care trebuiesc lăudate, însă varianta aleasă nu e singura dacă vreți o capacitate mai mare de spălare ori poate vreți să stoarcă mai bine (cu 1200 RPM).

Te-ar mai putea interesa