Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU, mașină cu 6kg și 1200rpm

Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU e un electrocasnic de generație nouă care vine din gama FreshCare+. Vine cu o capacitate de 6 kilograme, consum energetic mic și dimensiuni reduse (e un model slim grație dimensiunilor 60x84x43). Acest ultim lucru (faptul că e slim) e un lucru foarte bun întrucât nu oricine are mult loc pentru o mașină de spălat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual și al caracteristicilor.


Specificații

Dacă LG are 6 Motion, Whirlpool are Soft Move. Acest lucru presupune că aparatul oferă diferite mișcări ale cuvei în funcție de țesătură.
Dacă spălați, dar încă nu aveți timp pentru a pune rufele la uscat atunci cred că veți fi încântați să știți că acest model vine cu Fresh Care+. Acest lucru presupune că hainele vor rămâne „fresh” până la 6 ore de stat în cuvă.
Capacitatea cuvei e una de 6 kilograme, iar ca rotații are un număr de 1200. Aceasta fiind centrifugarea maximă.
Consumul energetic e minim întrucât vorbim despre clasa A+++ de eficiență energetică.
Are programe pentru toate tipurile de țesături, iar pentru cei interesați să spele rapid ceva există programul cu același nume – „rapid” – care durează 30 minute.
Economia de curent și alte resurse (apă și detergent) se realizează prin mai multe funcții. O astfel de funcție (cea mai importantă, în opinia mea) e Fuzzy Logic (la Whirlpool poartă numele de 6th Sense) care presupune detectarea automată a cantității și adaptarea resurselor în funcție de acesta.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi multiple lucruri, dar cele mai importante ar fi brandul (Whirlpool e un producător care se află pe locul 1 la nivel mondial), eficiența energetică, costul de achiziție mic și ușurința în utilizare (tot trebuie să citiți manualul de utilizare și tabelul cu programe).

Concluzii

Dacă sunteți interesat de o mașină de spălat pentru 2-4 persoane atunci acest model ar fi recomandarea mea. Whirlpool FWSF61253W EU e un model de top adresat persoanelor care nu cumpără orice, ci aleg întotdeauna aparate în care să se poată baza, adică țin (aproape) o viață.

Te-ar mai putea interesa