Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU, mașină cu 6kg și 1200rpm

Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU e un electrocasnic de generație nouă care vine din gama FreshCare+. Vine cu o capacitate de 6 kilograme, consum energetic mic și dimensiuni reduse (e un model slim grație dimensiunilor 60x84x43). Acest ultim lucru (faptul că e slim) e un lucru foarte bun întrucât nu oricine are mult loc pentru o mașină de spălat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual și al caracteristicilor.


Specificații

Dacă LG are 6 Motion, Whirlpool are Soft Move. Acest lucru presupune că aparatul oferă diferite mișcări ale cuvei în funcție de țesătură.
Dacă spălați, dar încă nu aveți timp pentru a pune rufele la uscat atunci cred că veți fi încântați să știți că acest model vine cu Fresh Care+. Acest lucru presupune că hainele vor rămâne „fresh” până la 6 ore de stat în cuvă.
Capacitatea cuvei e una de 6 kilograme, iar ca rotații are un număr de 1200. Aceasta fiind centrifugarea maximă.
Consumul energetic e minim întrucât vorbim despre clasa A+++ de eficiență energetică.
Are programe pentru toate tipurile de țesături, iar pentru cei interesați să spele rapid ceva există programul cu același nume – „rapid” – care durează 30 minute.
Economia de curent și alte resurse (apă și detergent) se realizează prin mai multe funcții. O astfel de funcție (cea mai importantă, în opinia mea) e Fuzzy Logic (la Whirlpool poartă numele de 6th Sense) care presupune detectarea automată a cantității și adaptarea resurselor în funcție de acesta.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi multiple lucruri, dar cele mai importante ar fi brandul (Whirlpool e un producător care se află pe locul 1 la nivel mondial), eficiența energetică, costul de achiziție mic și ușurința în utilizare (tot trebuie să citiți manualul de utilizare și tabelul cu programe).

Concluzii

Dacă sunteți interesat de o mașină de spălat pentru 2-4 persoane atunci acest model ar fi recomandarea mea. Whirlpool FWSF61253W EU e un model de top adresat persoanelor care nu cumpără orice, ci aleg întotdeauna aparate în care să se poată baza, adică țin (aproape) o viață.

Lasă un comentariu