Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU, mașină de spălat rufe din 2019

Mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU a fost lansată recent alături de multe alte modele și cred că va fi destul de populară în 2019. Cu fiecare generație, eficiența energetică e tot mai ridicată, dar și performanțele cresc puțin fie la capacitate de spălare, fie la cea de centrifugare/stoarcere. Chiar dacă ușa pare a fi mai mare, diametrul e același și nu e nevoie să fie mare pentru că are o capacitate de încărcare modestă. Majoritatea mașinilor de spălat sunt albe, dar pot fi variante pe alte culori în caz că aveți alte preferințe.

Chiar dacă arată cam ca multe alte modele, performanțele sale sunt diferite de restul și nu cred că o vreți doar pentru cum arată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar adâncimea e diferită de la un model la altul și dacă e sub 45 cm, atunci discutăm de o mașină de spălat Slim. Depinde și de locul în care o puneți, poate că e satisfăcătoare și una cu adâncime de 50 cm (în caz că vreți performanțe mai mari).

Programele de spălare sunt destule și lista e destul de lungă, dar poate că le știți deja. Plus că sunt explicate în manualul său și câte kilograme suportă fiecare program. Un model performant nu poate fi foarte silențios, însă e importantă și etapa programului.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe caracteristici speciale pentru un aparat electrocasnic atât de ieftin – FreshCare+ (program cu tratament antibacterian și de reducere a mirosurilor), SoftMove (mișcări personalizate ale tamburului) și Colour 15 (program dedicat articolelor colorate). Mai sunt și alte programe care le puteți considera speciale pentru că nu le găsiți la unele modele. E compactă și dacă chiar vă permite bugetul, puteți să optați pentru un uscător clasic ori o mașină cu uscător integrat.

Whirlpool FWSF61252W EU e unul dintre cele mai noi modele după cum am menționat sus și chiar nu duce lipsă de nimic. Prețul e foarte bun ținând cont că e vorba de un brand experimentat în domeniu. Bineînțeles, puteți alege și restul aparatelor de la acest brand în caz că vreți fiabilitate.

Te-ar mai putea interesa