Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU, model 6kg clasa A+++

Pentru cei interesaţi de un aparat de tipul maşină de spălat capabilă în a spăla pentru 5 persoane recomand Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU.
Aparatul nici nu consumă prea mult curent deoarece are clasa de eficienţă energetică A+++ cu un consum anual de 153 kWh.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi are un panou de comandă minimal. Controlul e unul intuitiv cu Program Progress Flowbar aşa încât să ştiţi cât mai are de spălat.


Păreri pro şi contra

Whirlpool FWSF61053W EU e un model care vine cu FreshCare+. Acest sistem păstrează hainele proaspete până la 6 ore după terminarea ciclului.
Centrifugarea se realizează cu până la 1000 rotaţii, iar eficienţa la centrifugare e C.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 43x60x84 axlxî cm cu o greutate de 59 kg.
La spălare nivelul de zgomot e 62 decibeli, iar la centrifugare are 83 decibeli.
Are 14 programe printre care şi cel rapid de 30 minute. Vine şi cu program pentru ţesături de lână aşa încât să aibă grijă de rufele mai sensibile. A mai trebui adăugat că vine cu program Daily load, adică un program de spălare zilnică pentru 3,5 kg haine din bumbac şi material sintetic spălate la 40 grade tip de 60 minute.
Vine cu program Baby, adică un program special pentru bebeluşi care presupune un ciclu special cu clătire suplimentară.
Nici consumul de apă nu e unul exagerat întrucât e de 8400 litri.
Aparatul are şi tehnologie Colours 15 care ajută spală la 40 grade precum la 15 şi ajută la menţinerea culorilor.

Dacă doriţi un aparat cu fiabilitate bună şi care să poată fi utilizat de oricine cu uşurinţă atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul Whirlpool e unul de top, mai exact e numărul 1 la nivel mondial şi alegând ceva de la ei aveţi garanţia calităţii.
Garanţia standard a aparatului e de 2 ani, însă poate fi extinsă la mai mult aşa încât să aveţi un aparat de îndelungă folosinţă cu garanţie extinsă.

Te-ar mai putea interesa