Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU, mașină 8kg cu 6th Sense Colours

Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU este o mașină de spălat rufe care suportă o capacitate de 8 kilograme. În ciuda faptului că are această capacitate impresionantă, consumul de curent și resurse e mic deoarece are Fuzzy Logic (detectare automată a cantității).
Se adresează persoanelor cu un buget mediu care vor să spele o cantitate mare de haine cu un consum redus de energie, apă și detergent.

Modelul Whirlpool FWSD81283WS EU e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu foarte multe funcții și tehnologii utile. Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest model și cred că puteți vedea că panoul de comandă e unul minimal așa încât să poată fi utilizat cu ușurință de oricine.

Whirlpool FreshCare FWSD81283WS EU

Avantaje

Vine cu o mulțime de programe printre care aș aminti cel rapid de 30 minute. Printre cele 14 programe se mai numără cel pentru mătase, mixt și haine colorate.
Motorul e unul deosebit de fiabil deoarece e de tip Sense Inverter. Nu are perii, iar durata de funcționare e una de lungă durată.
Pentru fiecare tip de țesătură are o mișcare specifică, această caracteristică purtând numele Soft Move. În acest fel țesăturile rezistă mai mult.
Această mașină e una Fresh Care+, acest lucru presupunând că aparatul menține rufele ca proaspăt spălate și după 6 ore de la terminarea ciclului de spălare.
Consumul energetic e unul mic, dovadă fiind clasa A+++ de eficeință energetică. pe an consumă undeva la 198 kWh. Iar, dacă sunteți preocupați de consumul de apă atunci acesta e de 10630 litri pe an.

Dezavataje

Singurul lucru care v-ar putea deranja ar fi faptul că nu are uscător incorporat.

Concluzii

Dacă vă doriți o mașină de spălat fiabilă și eficientă atunci acest model ar fi recomandarea mea. Modelul FWSD81283WS EU e unul apărut pe piață pe la sfârșitul lui 2017 și are integrate doar cele mai utile facilități.
Despre brandul Whirlpool trebuie să vă spun că e numărul 1 la nivel mondial, iar acest lucru a fost posibil deoarece oferă produse de calitate.

Te-ar mai putea interesa