Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU, model clasa A3+, 7kg

Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU e un electrocasnic de tipul mașină de spălat rufe capabilă de a spăla undeva până în 7 kilograme de rufe cu o puține rotații.
E un model premium cu 6th Sense (un fel de Fuzzy Logic), Soft Move (mișcări specifice pentru orice tip de țesătură; acest lucru e preluat de la LG care are 6Motion) și dimensiuni compacte (slim).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din poza alăturată vă puteți face o părere despre cum se prezintă vizual modelul FWSD71283WS EU. E un model foarte simplu care dispune de un panou de comandă minimal și un display mare pe care sunt afișate timpul rămas și alte informații esențiale.


Caracteristici

Whirlpool FWSD71283WS este o mașină de spălat slim cu o capacitate mare de încărcare (7 kilograme) și eficiență energetică deosebită (clasa A+++ grație unui consum energetic de 153 kWh pe an).
Motorul e unul foarte fiabil mulțumită faptului că e unul tip inverter, mai exact „sense inverter”.
Numărul de programe de spălare e unul suficient, adică 9 printre care se numără cel rapid (care durează 30 minute).
6th Sense e un fel de Fuzzy Logic care urmărește ca rezultatul spălării să fie unul excelent.

Păreri pro și contra

Apreciez la acest model faptul că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că e slim, eficiența energetică, capacitatea mare și multiplele funcții. La produsele Whirlpool avem parte de o fiabilitate excelentă întrucât avem parte de cele mai bun piese…. Nu degeaba acest brand e numărul 1 la nivel mondial.
Contra ar fi că nu are mai multe programe.

Concluzie

Dacă ești interesat în a achiziționa un electrocasnic care să spele pentru 3-4 persoane atunci acest model ar fi recomandarea mea. Utilizarea e una simplă întrucât nu e cu nimic diferită față de alte modele. Însă, înainte de utilizare trebuie citit manualul cu instrucțiuni și analizată pagina cu programele de spălat. Nu trebuie să uitați să scoateți șuruburile care țin cuva, iar pentru acest procedeu există o pagină dedicată. Dacă uitați să scoateți aceste șuruburi atunci aparatul nu va funcționa.

Te-ar mai putea interesa