Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU, model clasa A3+ cu 6kg

Mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU e una cu o capacitate de spălare de 6 kilograme și eficiență energetică A+++. E un model ușor diferit de alte electrocasnice de genul întrucât are FreshCare+ și 6th Sense. FreshCare+ presupune că aparatul tratează rufele cu abur și păstrează rufele ca proaspăt spălate timp de 6 ore, iar Al Șaselea Simț e o alternativă la Fuzzy Logic.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un electrocasnic mare cu o mulțime de funcții utile. Din imaginea de alături poți vedea cât de bine arată acest model, adică faptul că are un display mare și puține butoane.


Specificații

Modelul Whirlpool FWSD61253W EU e unul eficient energetic care poate spăla rufe pentru o familie de 3-4 persoane.
Nivelul de zgomot nu e deloc mare întrucât vorbim despre 62dB la spălare și 85 la centrifugare (la viteza maximă).
Pe lângă cele 9 programe acest aparat beneficiază și de program rapid (30 minute) pentru rufe nu prea murdare ori o cantitate redusă care trebuie spălată rapid.

Avantaje

Printre lucrurile pe care le apreciez la acest model ar fi Soft Move (o alternativă la 6Motion de la LG care presupune că pentru fiecare tip de țesătură există o mușcare specifică a tamburului) și consumul energetic redus (153 kW/h căruia îi corespunde clasa A+++ de eficiență energetică).
E un model slim, adică compact cu niște dimensiuni reduse de 42x62x84. În acest fel puteți amplasa aparatul oriunde doriți.
Alte avantaje ar fi Fuzzy Logic (6th Sense care presupune detectarea automată a cantității și multe altele) și Fresh Care.

Verdict

Pentru cei interesați de un aparat cu o eficiență energetică sporită și care să fie modern recomand acest model de top. E unul apărut pe piață la sfârșit de 2017, iar fiabilitatea e marca Whirlpool. Acest brand nu e pe locul 1 mondial degeaba, ci datorită faptului că are cele mai rezistente aparate. Eu am mai multe aparate mari de la acest producător și încă le mai folosesc, după 10 ani de funcționare fără probleme.

Lasă un comentariu