Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool FreshCare FWL71452W EU, maşină de spălat clasa A++ cu 7 kg

Whirlpool FreshCare FWL71452W EU e un electrocasnic al anului acesta care se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv şi funcţional. Clasa A++ de eficienţă energetică face din aprat unul deosebit de eficient întrucât consumă doar 197 kWh pe an.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă fără reproşuri când vine vorba despre a spăla o cantitate mare de rufe.
Modelul acesta vine cu un aspect clasic şi plăcut în acelaşi timp… lucru sesizabil din imaginea de alături. Puteţi observa că panoul de comandă e unul minimal aşa încât utilizarea aparatului să fie cât mai facilă.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool FreshCare FWL71452W EU e unul cu dimensiuni normale şi nu poate fi considerat ca fiind slim deoarece are dimensiuni 58x60x85 AxlxÎ cm.
Capacitatea e 7 kilograme face acest aparat unul excelent pentru 3-5 persoane. Dacă vreţi să spălaţi o cantitate mai mică atunci vă va sări în ajutpr 6th Sense Colours care e un fel de Fuzzy Logic.
NIci consumul de apă nu e exagerat deoarece pe an consumă 10630 litri de apă. E o cantitate normală pentru un model cu capacitate de 7kg.
Cele 1400 rotaţii la centrifugare ajută la o spălare bună precum şi la stoarcerea lor aşa încât să nu trebuiască să stea prea mult la uscat.
Nu e un aparat gălăgios prin faptul că are un nivel de zgomot de 61 decibeli la spălare şi 83 la centrifugare. Acestea sunt nişte nivele de zgomot ok din punctul meu de vedere.
Aş recomanda să aveţi o priză în apropierea aparatului deoarece cablul de alimentare are o lungime de 1,2 metri.

Acest model din gama FreshCare+ e una care are grijă de îmbrăcămintea dvs, iar în felul acesta ea va rămâne ca nouă şi proaspătă mai mult timp. Acest lucru e posibil prin acţiunea aburului de la sfârşitul spălării.
Despre Whirlpool ca brand putem pune că e unul premium clasat pe primul loc datorită faptului că produce electrocasnice cu fiabilitate ridicată.