Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU, model clasa A++ cu 7kg

Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU e un model scos pe piață la jumătate de an 2017 care vine cu o eficiență energetică sporită și 6th Sense Colours.
Este un aparat cu caracteristica Fresh Care+, iar acest lucru presupune că mașina de spălat e una care are grijă suplimentară de țesăturile hainelor dvs. Are rol de a inhiba formarea mirosurilor și dezvoltarea bacteriilor până la deschiderea ușii.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat nou care vine cu multe caracteristici utile. De exemplu are ceva similar 6 Motion de la LG care în varianta Whirlpool poartă numele de Soft Move (acest lucru înseamnă că aparatul are o mișcare specifică pentru fiecare tip de țesătură).
Se poate vedea că e complet alb și că vine cu puține butoane așa încât să poată fi utilizat cu ușurință de oricine (persoane tinere sau bătrâni).


Caracteristici

Modelul de față (Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU) e unul cu încărcare frontală și cu o capacitate de 7 kilograme.
Viteza de centrifugare e una ok de 1200 rotații. E o viteză medie foarte bună pentru spălare și stoarcere. O stoarcere ca la carte ajută și la o mai bună uscare.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că are o eficiență energetică bună, programul rapid, nivelul de zgomot scăzut (la spălare e 63 decibeli) și fiabilitatea bună. (Fiabilitatea produselor Whirlpool e una de excepție deoarece vorbim despre numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice. Ca deținător de produse Whirlpool pot spune că nu s-au stricat chiar dacă le am de mai mult de 10 ani.)

Concluzie

Dacă sunteți interesat de un aparat premium disponibil pe o culoare simplă și care să poată spăla eficient din toate punctele de vedere vă recomand modelul de față.
Un lucru pe care am uitat să-l menționez e că are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 sau 4 ani.
Unii oameni poate că se gândesc că e mult să dai 1000 și ceva de lei pe o mașină automată, dar când te gândești că un astfel de aparat te ține și o viață eu zic că merită investiția.

Te-ar mai putea interesa