Whirlpool FreshCare FWL71052W EU, model clasa A++ cu 6th Sense Colours

Whirlpool FreshCare FWL71052W EU e un electrocasnic de tipul maşină de spălat cu o capacitate de 7kg şi cu eficienţă energetică A++. E un model cu FreshCare+ şi 6th Sense Colours aşa încât rezultatul spălării să fie cât mai bun.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care are grijă de îmbrăcămintea noastră şi o spală cu un consum de resurse cât mai mic.
Din poza de alături puteţi vedea că aparatul e unul cu un design clasic şi cu un număr redus de butoane aşa încât utilizarea sa să fie cât mai simplă.


Păreri pro şi contra

Modelul FWL71052W EU e unul care vine cu 6th Sense (Al Şaselea Simţ), lucru care presupune că aparatul are senzori speciali care ajută la o spălare cât mai eficientă aşa încât rezultatul spălării să fie aproape de perfecţiune.
Pentru ca rufele să rămână cât mai mult proaspete acest model e unul FreshCare+ care aplică un tratament cu abur după terminarea spălării. În felul acesta rufele rămân ca proaspăt spălate până la 6 ore.
Clasa de eficienţă energetică e A++ datorită faptului că aparatul consumă 198 kWh pe an. Nici consumul de apă nu e prea mare fiind vorba despre 10630 litri pe an.
Centrifugarea se realizează cu până la 1000 rotaţii, nivelul de zgomot ajungând la 78 decibeli. În mod normal zgomotul e de 62 decibeli… la spălare. E un nivel ok, dar există şi modele mai silenţioase… evident că mai scumpre.

Modelul de faţă e unul cu o eficienţă energetică bună care va face ca noi să ne recuperăm în timp banii daţi pe aparat prin facturi reduse la curent. Whirlpool ca brand e unul de top, fiind numărul 1 la nivel mondial urmat de Electrolux. Produsele acestui brand sunt unele foarte fiabile… aşa cum ar trebui să fie cu oricare produs de îndelungă folosinţă/electrocasnic.
Garanţia standard a produsului e de 2 ani, dar poate fie extinsă cu unul sau doi ani. Acest lucru ajută la o siguranţă sporită şi e un fel de asigurare.