Whirlpool FreshCare FWL71052W EU, model clasa A++ cu 6th Sense Colours

Whirlpool FreshCare FWL71052W EU e un electrocasnic de tipul maşină de spălat cu o capacitate de 7kg şi cu eficienţă energetică A++. E un model cu FreshCare+ şi 6th Sense Colours aşa încât rezultatul spălării să fie cât mai bun.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care are grijă de îmbrăcămintea noastră şi o spală cu un consum de resurse cât mai mic.
Din poza de alături puteţi vedea că aparatul e unul cu un design clasic şi cu un număr redus de butoane aşa încât utilizarea sa să fie cât mai simplă.

Whirlpool FreshCare FWL71052W EU

Păreri pro şi contra

Modelul FWL71052W EU e unul care vine cu 6th Sense (Al Şaselea Simţ), lucru care presupune că aparatul are senzori speciali care ajută la o spălare cât mai eficientă aşa încât rezultatul spălării să fie aproape de perfecţiune.
Pentru ca rufele să rămână cât mai mult proaspete acest model e unul FreshCare+ care aplică un tratament cu abur după terminarea spălării. În felul acesta rufele rămân ca proaspăt spălate până la 6 ore.
Clasa de eficienţă energetică e A++ datorită faptului că aparatul consumă 198 kWh pe an. Nici consumul de apă nu e prea mare fiind vorba despre 10630 litri pe an.
Centrifugarea se realizează cu până la 1000 rotaţii, nivelul de zgomot ajungând la 78 decibeli. În mod normal zgomotul e de 62 decibeli… la spălare. E un nivel ok, dar există şi modele mai silenţioase… evident că mai scumpre.

Modelul de faţă e unul cu o eficienţă energetică bună care va face ca noi să ne recuperăm în timp banii daţi pe aparat prin facturi reduse la curent. Whirlpool ca brand e unul de top, fiind numărul 1 la nivel mondial urmat de Electrolux. Produsele acestui brand sunt unele foarte fiabile… aşa cum ar trebui să fie cu oricare produs de îndelungă folosinţă/electrocasnic.
Garanţia standard a produsului e de 2 ani, dar poate fie extinsă cu unul sau doi ani. Acest lucru ajută la o siguranţă sporită şi e un fel de asigurare.

Te-ar mai putea interesa