Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU, mașină 9kg clasa A3+

În cazul în care te interesează un aparat pentru spălatul unei cantități mari de rufe îți recomand Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU. Vine cu o capacitate de 9kg și spală eficient deoarece are clasa A+++ de eficiență energetică.
Cu un aparat precum acesta bagi hainele care trebuie spălate și apeși butonul. Nu ai parte de stres ca la modelele vechi. Și spală mai repede spre deosebire de mașinile de acum 5-10 ani.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine cu un număr mare de programe.


Facilități

Vine cu o capacitate de încărcare de 9 kilograme, lucru care ne ajută să spălăm o capacitate mare de haine. În acest fel electrocasnicul va fi numai bun pentru o pensiune ori o familie cu multe persoane.
Printre multele programe se numără și cel rapid de 30 minute.
Vine cu FreshCare+, adică un program care are grijă de țesături prin faptul că are mișcări delicate ale tamburului și un tratament cu abur. În acest fel se oprește dezvoltarea bacteriilor și mirosurilor neplăcute cauzate de acestea.
Are ceva similar Fuzzy Logic numit 6th Sense. Această tehnologie presupune că aparatul are senzori speciali care monitorizează procesul spălării hainelor și reglează presiunea precum și consumul de apă.
Facilitatea Soft Move presupune că aparatul (mai exact tamburul) are mișcări specifice în funcție de fiecare program, țesătură și încărcătură.
Dacă folosiți programul Colours 15 atunci spălarea se va face la o temperatură scăzută. Performanțele vor fi similare la 15 grade ca la 40.

Păreri pro și contra

E dotat cu un motor foarte fiabil de tip Sense Inverter Motor. Fiabilitatea sa e dată de tehnologia fără perii.
Nivelul de zgomot nu e deloc mare deoarece vorbim despre 52 dB la spălare și 79 la centrifugare.
Hainele vor fi stoarse foarte bine întrucât vine cu o viteză de centrifugare de 1400 rotații.

Concluzie

În cazul în care dorești să achiziționezi un produs de calitate superioară atunci acest model FWG91484W EU ar fi recomandarea mea.
Despre Whirlpool trebuie menționat că e vorba de numărul 1 la nivel mondial. În acest sens beneficiem de produse cu fiabilitate maximă. Garanția produselor e de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa