Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU, model 8kg, 1400 rotații

Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU e un model apărut în anul 2017 și e vorba de unul premium întrucât are 6th Sense, clasa A3+ și 1400 rotații.
Spre deosebire de modelele anterioare anului 2017 acesta are FreshCare+, Soft Move, Clean+, Colours 15, Energy Saver și altele.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se comportă fără reproșuri indiferent de câte rufe trebuie să spele. Din poză puteți vedea că e un model complet alb cu un panou de comandă minimal.


Caracteristici

Whirlpool FWG81496WS are capacitate de 8 kilograme, consum energetic redus (clasa A+++), 1400 rotații (e viteza maximă de centrifugare) și face economie la restul resurselor (apă, detergent și timp).
Din caracteristici se poate vedea că e un model premium. Doar modelele foarte scumpe aveau 1400 rpm, dar acum chiar și cele ieftine au așa ceva. O viteză mare de rotație e bună pentru că stoarce mai bine hainele, iar în felul acesta hainele se uscă mai rapid.

Păreri pro și contra

Printre lucrurile pe care le apreciez sunt 6th Sense, Soft Move și faptul că vine de la un brand fiabil.
Vine cu Soft Move care presupune că tamburul face diverse mișcări în funcție de fiecare program în parte. E varianta 6 Motion a Whirlpool.
6th Sense e o tehnologie care presupune că aparatul are senzori speciali care monitorizează în permanență procesul spălării hainelor, iar în funcție de necesar adaptează consumul de apă, timpul de spălare și alți parametri.

Contra achiziției nu aș putea spune că ar fi ceva deoarece e un aparat perfect.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat modern care să spele rufele cât mai bine posibil atunci îți recomand acest model din gama FreshCare+. Nu am precizat ce presupune Fresh Care și de aceea trebuie să vă spun că la terminarea spălării aparatul aplică un tratament cu abur care oprește dezvoltarea bacteriilor… până la deschiderea ușii aparatului. Acest lucru e util deoarece nu putem întotdeauna întinde la uscat rufele și suntem nevoiți să le ținem în aparat. Cu ajutorul acestei caracteristici putem ține rufele până la 6 ore fără să se întâmple ceva negativ.

Te-ar mai putea interesa