Whirlpool FreshCare FWG81284WEU, model avansat cu 6th Sense şi clasa A3+

Maşina de spălat Whirlpool FreshCare FWG81284WEU e una a anului 2019 care se remarcă printr-o capacitate mare de încărcare de 8kg şi o eficienţă energetică foarte bună (clasa A+++). Economiile mari de curent sunt date de 6th Sense (ceva similar Fuzzy Logic) precum şi de motorul inverter.

Acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual şi al caracteristicilor.

Whirlpool FreshCare FWG81284WEU

Păreri pro şi contra

Whirlpool FreshCare FWG81284WEU e un aparat cu o capacitate mare de 8 kilograme, iar din această cauză e perfect pentru o familie cu 4-5 persoane.
Anual are un consum de 177 kWh, iar din această cauză are clasa A3+ de eficienţă energetică.
Legat de consumul de apă trebuie spus că nici acesta nu e exagerat întrucât vorbim despre un consum de 11650 litri… tot anual.
Pentru hainele delicate există tehnologia Soft move care presupune că pentru fiecare tip de ţesătură există un tip caracteristic de mişcare.
6th Sense (Al Şaselea Simţ) presupune că aparatul are senzori care monitorizează procesul spălării, iar din această cauză permanent e reglată presiunea, consumul de apă şi timpul de spălare. În felul acesta se fac economii mari de resurse.
Pentru a avea grijă suplimentară de rufele dvs. acest aparat e unul cu FreshCare+ care masează rufele şi acţionează cu abur.
Mă gândesc că vă interesează şi dimensiunile acestui aparat, iar din această cauză trebuie să vă zic că acestea sunt 63x59x84 (AxLxÎ cm). Sunt nişte dimensiuni normale pentru un aparat cu o capacitate de 8kg.
Nivelul de zgomot al acestui aparat nu e deloc mare, mai exact vorbim despre 52 decibeli la spălare şi 72 la centrifugare. Referitor la procesul de centrifugare ar trebui adăugat că viteza maximă e de 1200 rotaţii.

Un electrocasnic precum acesta se evidenţiază cu mai multe lucruri printre care principalele lucruri ar fi aspectul plăcut, consumul redus de resurse şi utilizarea simplificată. E produs de Whirlpool, adică de un brand de top care se află pe locul 1 prin faptul că oferă produse foarte calitative.

Te-ar mai putea interesa