Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU, mașină cu Soft Move

Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU e un model de mașină de spălat scoasă pe piață la jumătatea anului 2017, iar lucrurile prin care se diferențiază față de alte modele ar fi capacitatea de 7 kilograme, clasa A3+, cele 1400 rotații, 6th Sense și Soft Move.
Acest electrocasnic se adresează persoanelor care vor o garderobă curată cu un consum mic de resurse (curent, apă, detergent).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un electrocasnic premium de la numărul 1 la nivel mondial.
Din imaginea alăturată se poate vedea că acest aparat e unul simplu ca design și disponibil pe o nuanță neutră.


Caracteristici

Mașina Whirlpool FWG71484W EU e una care vine cu o capacitate de încărcare de 7 kilograme, iar din această cauză e una numai bună pentru o familie de 3-5 persoane.
Spălarea se va face cu un consum mic de resurse întrucât are clasa A+++ de eficiență energetică. Aceasta e cea mai ridicată eficiență a unui aparat și na ajută să ne recuperăm în timp banii dați pe aparat.
Viteza de centrifugare e de 1400 rotații, adică similar mașinilor de top de la Miele sau AEG care costă de 2-3 ori mai mult.
Printre sumedenia de programe vine și cu unul rapid de 30 minute care e util la spălarea rufelor nu prea murdare ori a unei cantități reduse.

Avantaje și dezavantaje

Are grijă de țesăturile noastre întrucât vine cu FreshCare+, Soft Move și Colours 15 printre multe alte facilități. Soft Move e o alternativă la LG 6 Motion și presupune că aparatul oferă niște mișcări specifice fiecărui program (în funcție de țesătură și încărcătură).
Motorul e unul deosebit de tip Sense Inverter Motor care-i foarte fiabil întrucât e fără perii. Consumul acestuia de energie e unul scăzut, iar durata de viață e lungă.
Are 6th Sense care monitorizează tot timpul procesul de spălare și reglează diferiți parametrii. Astfel mașina spală până când hainele sunt curate.

Verdict

Pentru cei care vor să-și spele hainele rapid și țesătura acestora să țină cât mai mult recomand acest model Fresh Care.

Lasă un comentariu