Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU, mașină cu Soft Move

Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU e un model de mașină de spălat scoasă pe piață la jumătatea anului 2017, iar lucrurile prin care se diferențiază față de alte modele ar fi capacitatea de 7 kilograme, clasa A3+, cele 1400 rotații, 6th Sense și Soft Move.
Acest electrocasnic se adresează persoanelor care vor o garderobă curată cu un consum mic de resurse (curent, apă, detergent).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic premium de la numărul 1 la nivel mondial.
Din imaginea alăturată se poate vedea că acest aparat e unul simplu ca design și disponibil pe o nuanță neutră.


Caracteristici

Mașina Whirlpool FWG71484W EU e una care vine cu o capacitate de încărcare de 7 kilograme, iar din această cauză e una numai bună pentru o familie de 3-5 persoane.
Spălarea se va face cu un consum mic de resurse întrucât are clasa A+++ de eficiență energetică. Aceasta e cea mai ridicată eficiență a unui aparat și na ajută să ne recuperăm în timp banii dați pe aparat.
Viteza de centrifugare e de 1400 rotații, adică similar mașinilor de top de la Miele sau AEG care costă de 2-3 ori mai mult.
Printre sumedenia de programe vine și cu unul rapid de 30 minute care e util la spălarea rufelor nu prea murdare ori a unei cantități reduse.

Avantaje și dezavantaje

Are grijă de țesăturile noastre întrucât vine cu FreshCare+, Soft Move și Colours 15 printre multe alte facilități. Soft Move e o alternativă la LG 6 Motion și presupune că aparatul oferă niște mișcări specifice fiecărui program (în funcție de țesătură și încărcătură).
Motorul e unul deosebit de tip Sense Inverter Motor care-i foarte fiabil întrucât e fără perii. Consumul acestuia de energie e unul scăzut, iar durata de viață e lungă.
Are 6th Sense care monitorizează tot timpul procesul de spălare și reglează diferiți parametrii. Astfel mașina spală până când hainele sunt curate.

Verdict

Pentru cei care vor să-și spele hainele rapid și țesătura acestora să țină cât mai mult recomand acest model Fresh Care.

Te-ar mai putea interesa