Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU, model 6th Sense Colours cu clasa A+++

Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU e o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 7 kilograme și un consum energetic foarte redus, motiv pentru care are clasa A+++ pe partea de eficiență energetică.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care poate spăla rufe pentru 4-5 persoane (sau mai mult).
Din imaginea de alături se poate vedea cum arată, adică e disponibil pe alb și are un panou de comandă simplu așa încât să poată fi utilizat cu ușurință de oricine. Culoarea fiind albă e un aparat care se integrează excelent pe orice hol sau baie.


Avantaje

Modelul Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU e unul dotat cu tehnologie FreshCare+. Aceasta presupune că rufele rămân ca proaspăt spălate până la 6 ore după încheierea ciclului de spălare întrucât împiedică formarea mirosurilor neplăcute.
Are Soft Move, adică pentru fiecare tip de țesătură există niște mișcări specifice. Această caracteristică e prezentă și la alte branduri precum LG, dar sub alte nume.
Are ceva similar Fuzzy Logic numit 6th Sense. Această facilitate presupune că aparatul monitorizează procesul spălării, iar când rezultatul e perfect se oprește.

Dezavantaje

Singurul neajuns e faptul că acest aparat nu are uscător integrat, adică nu e un aparat 2 în 1. Însă, așa primim doar ce dorim la un cost de achiziție mic.
Poate că nu strica nici să aibă mai multe rotații, adică vreo 1400rpm.

Concluzii

Acest aparat e unul modern pentru cei interesați de ceva eficient energetic și care să aibă o capacitate mare. În ciuda faptului că e un aparat care spală mult nu e mai mare și nici nu e un mare consumator energetic.
Pe partea de nivel de zgomot nu e un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 51 decibeli, iar la centrifugare e de 83db.
Brandul Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial, iar personal pot spune că am mai multe electrocasnice de la ei care funcționează la fel de bine ca în prima zi. Deci, e pe locul I pe baza calității produselor sale.

Te-ar mai putea interesa