Whirlpool FreshCare FWF71483W EU, model clasa A3+ cu 1400 rotaţii

Whirlpool FreshCare FWF71483W EU este o maşină de spălat prezentă pe piaţă de la începutul acestui an şi care se remarcă prin capacitatea mare de 7kg şi eficienţa energetică A+++.

Maşina are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de top cu un panou de comandă uşor de folosit şi 1400 rotaţii care vor ajuta la o stoarcere mai bună a rufelor.
Din poza de alături puteţi vedea că acest model este unul cu aspect minimalist şi pe culoarea albă. Se poate spune că e un model cu aspect clasic, dar cu tehnologie de ultimă generaţie.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool FreshCare FWF71483W EU face parte din seria Fresh Care+, acest lucru însemnând că aparatul are grijă de ţesături prin faptul că tamburul are mişcări delicate, iar aparatul aplică un tratament cu abur.
Lg are 6Motion, iar la Whirlpool există Soft Move, adică un ansamblu de mişări ale tamburului pentru fiecare tip de ţesătură. În acest fel rufele vor fi ca noi mai mult timp.
Ceva oarecum similar Eco Bubble e Colours 15, iar acest program presupune că aparatul spală la o temperatură mai scăzut. Mai exact spală la 15 grade, iar performanţele vor fi similare unei spălări la 40 grade.
Aparatul are şi ceva similar Fuzzy Logic numit 6th Sense Colours. Această caracteristică e una care presupune că aparatul e unul care are senzori. Aceştia detectează cantitatea, iar în funcţie de aceasta îşi adaptează resursele (consumul de apă şi timpul de spălare) şi presiunea. În felul acesta aparatul va spăla cât hainele sunt murdare, iar când acestea sunt curate se va opri.

Modelul de faţă se adresează persoanelor interesate să spele rufe pentru 4-5 persoane cu un consum cât mai redus de resurse. În acest sens vă vor ajuta motorul inverter, programul Colours 15 şi 6th Sense.
Cum am scris şi în alte cazuri, Whirlpool e un brand de top (numărul 1 la nivel mondial), şi acest lucru se datorează calităţii produselor sale.

Lasă un comentariu