Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU, model cu motor SenseInverter

Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU e o maşină de spălat rufe cu uscător integrat, motiv pentru care eu consider acest aparat ca fiind unul 2 în 1. Vine ca o alternativă la acest Candy întrucât are caracteristici similare.
De la început trebuie să scriu că mulţi se vor orienta înspre acest model deoarece Whirlpool e numărul 1 în materie de electrocasnice.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat clasa A de eficienţă energetică, fiind vorba despre o eficienţă combinată între uscător şi maşina de spălat.


Păreri pro şi contra

Consumul energetic e 5,44 kWh în program de spălare şi uscare la încărcare maximă şi temperatura de 60 grade. Iar, consumul energetic doar pentru spălare e de 1,04 kWh. Pe an are un consum energetic de 1088 kWh şi 20000 litri apă.
Precum alte modele de la Whirlpool şi acesta vine cu 6th Sense. Acest lucru presupune că aparatul vine cu tehnologii moderne care ajută la economisirea resurselor (energie, timp şi apă). În cazul acestei maşini 6th Sense (Al Şaselea Simţ) e Fuzzy Logic care detectează cantitatea şi adaptează automat parametrii de spălare.
Vine cu Fresh Care+ care-i o tehnologie utilă în cazul în care sunteţi foarte ocupaţi. Aceasta presupune că hainele rămân ca proaspăt spălate şi după 6 ore de la terminarea ciclului de spălare şi uscare.
Dacă vreţi să spălaţi şi uscaţi ceva rapid atunci puteţi pune o încărcătură până la 1kg şi va fi gata spălată şi uscată în 45 minute.
Dacă LG are 6 Motion, cei de la Whirlpool are SoftMove care presupune câte o mişcare specială pentru fiecare tip de ţesătură (pentru fiecare dintre cele 14 minute).
Nu e o maşină gălăgioasă întrucât nivelul de zgomot e de 61 decibeli la uscare, 55 la spălare şi 81 la centrifugare.

Per ansamblu acest model e unul avansat tehnologic pentru o familie care are 4-7 persoane ori chiar pentru o pensiune.
Fiabilitatea e una foarte bună prin faptul că e realizat din materiale de calitate şi are o garanţie standard de 2 ani extensibilă la mai mult.

Te-ar mai putea interesa