Whirlpool FreshCare FWD81284WC EE, aparat dotat cu 6th Sense şi capacitate de 8kg

Maşina de spălat rufe Whirlpool FreshCare FWD81284WC EE e una care se adresează persoanelor interesate să spele o cantitate mare într-un timp scurt şi cu consum minim de resurse. Fiabilitatea produsului e una foarte bună deoarece garanţia e de 2 ani, iar motorul e unul Inverter care are garanţie de 10 ani.

Aparatul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă formidabil indiferent de situaţie. Din poza de alături poţi vedea că acest model e unul complet alb cu un panou de comandă mare.


Păreri pro şi contra

Aparatul Whirlpool FreshCare FWD81284WC EE e unul al anului 2019 dotat cu tehnologie nouă care ne ajută să facem economii şi să spălăm rapid. O astfel de tehnologie e 6th Sense care vine ca o alternativă la Fuzzy Logic.
E un aparat silenţios prin faptul că are un nivel de zgomot scăzut de 52 decibeli şi centrifugare la 76 decibeli. Centrifugarea se realizează la maxim 1200 rotaţii.
Pentru ca ţesăturile să fie protejate în timpul spălării acest aparat are Soft Move. E o caracteristică despre care putem spune că aparatul are diverse mişcări ale tamburului în funcţie de tipul de ţesătură.
Per an acest aparat are un consum aproximativ de 177 kWh, iar din cauza aceasta are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Are şi ceva similar Eco Bubble, mai exact programul Colours 15 care presupune că spălarea la 115 grade e la fel de bună precum cea la 40 grade.
Precum toate maşinile de spălat moderne şi aceasta e dotată cu motor inverter, în cazul acesteia purtând numele de Sense Inverter Motor. Acesta nu doar că e mai durabil, dar produce mai puţine vibraţii precum şi mai puţină gălăgie.

Pentru persoanele interesate de ceva cu capacitate mare de spălare aşa încât să poată spăla rufe pentru 5-7 persoane atunci modelul de faţă ar fi recomandarea mea. Pe piaţă există modele similare de la alte branduri, dar acesta se evidenţiază prin faptul că are un preţ acceptabil şi fiabilitate sporită (Whirlpool nu e degeaba numărul 1 la nivel mondial).

Te-ar mai putea interesa