Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE, model 6th Sense cu clasa A+++

Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE e o maşină de spălat modernă pentru cei interesaţi de ceva cu o capacitate de 7 kilograme şi cu un consum energetic mic (are clasa A3+ cu un consum anual de 157 kWh (0,82 kWh în program standard).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un electrocasnic cu panou de comandă modern şi uşor de folosit. Din poza de alături puteţi vedea că acesta e unul minimalist care nu vor da bătăi de cap celora nepricepuţi.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE e unul cu o capacitate de 7kg, iar din această cauză eu zic că e optim pentru o familie cu 3-4 persoane. Dimensiunile aparatului sunt unele de 57x59x84 (AxLxÎ cm), iar greutatea e una de 65 kilograme. Acestea nu vă vor încurca atunci cât o să doriţi să amplasaţi aparatul undeva unde nu e prea mult loc.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul nu prea mare de 51 decibeli valabil la spălare, iar la centrifugare are 82 decibeli.
La economii de resurse ajută foarte mult 6th Sense care e Fuzzy Logic, dar cu alt nume. Această funcţie presupune că aparatul are senzori pentru detectarea cantităţii şi în felul acesta aparatul adaptează resursele necesare.
Maşinile de spălat de la LG au 6Motion, iar cei de la Whirlpool au ceva similar numit Soft Move. Acest lucru presupune că pentru fiecare tip de ţesătură tamburul o să facă nişte mişcări specifice.
Modelul acesta e unul care vine cu multiple programe, iar printre acestea se numără cel Colours 15. Acesta presupune că spălarea are loc cu un consum mic de energie folosind tehnologia Energetic Whash (presupune mişcări diverse mişcări ale tamburului).

Modelul de faţă se adresează persoanelor interesate de ceva foarte rezistent (fiabil) şi care să nu coste prea mult. Bonusul e faptul că are o eficienţă sporită şi că acest lucru se referă atât la curent cât şi la detergent şi apă.
Despre brandul Whirlpool trebuie să spun că e un brand internaţional care e numărul 1 pe partea de electrocasnice, iar acest lucru ne spune foarte mult despre calitatea produselor sale.

Te-ar mai putea interesa