Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY, uscător rufe cu pompă de căldură

Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY e un uscător de rufe dedicat pentru persoanele care vor rufe uscate impecabil şi consum energetic minim. Modelul acesta vine cu eficienţă energetică A+, acest lucru datorându-se diverselor optimizări ale componentelor. În opinia mea o capacitate de 7 kilograme e mai mult decât suficientă şi o s vedeţi că rufele vor fi scate impecabil prin faptul că are şi numeroase programe.

Acest model are şi un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se descurcă minunat atunci când vine vorba despre uscare unei cantităţi considerabile de rufe. Din poza de alături puteţi vedea că acest model e unul cu un afişaj minim aşa încât utilizarea sa fie una cât mai simplă. Singurul lucru are dă de gol aparatul e acea fantă de aerisire că în rest zici că e o maşină de spălat rufe.


Păreri pro şi contra

Acest uscător prin condensare cu pompă de căldură e cu vreo 50 procente mai eficient energetic decât cele fără întrucât refolosesc aburul. În felul acesta aparatul are clasa A+ de eficienţă energetică.
Nu e un model incorporabil, dar trebuie să ştiţi că dimensiunile sale sunt unele compacte de 65x60x85 AxlxÎ cm.
Trebuie să plasaţi aparatul în vecinătatea unei prize deoarece cablul de alimentare are 150 centimetri.
Printre funcţiile şi opţiunile sale se numără: timer, Fresh Care şi autocurăţare.
Evident că nu e la fel de silenţios ca o maşinpă de spălat haine, nivelul de zgomot fiind de cira 65 decibeli, adică mai silenţios decât un hidrofor.
Montajul său nu e prea complex, iar greutatea sa de 45 kilograme face aparatul uşor de manevrat. În opinia mea, ar trebui să citiţi şi manualul de utilizare înainte de montajul său pentru a uşura instalarea acestuia.

Dacă eşti interesat de un aparat care să uşte rufele fără bătăi de cap şi fără să ocupe prea mult loc atunci acest model Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY ar fi recomandarea mea.
Evident că programele sunt multiple, printre acestea numărându-se eco bumbac, lenjerii pat, sport, pilote, rapid 30 minute şi altele.

Te-ar mai putea interesa