Whirlpool FreshCare+ FTM229X2BEU, uscător cu pompă de căldură clasa A++

Uscătorul Whirlpool FreshCare+ FTM229X2BEU e un aparat premium care poate usca până la 9kg de rufe. Acest lucru se realizează cu un consum redus de electricitate, motiv pentru care are clasa A++ de eficienţă energetică.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care are ceva similar Fuzzy Logic numit 6th Sense. Această tehnologie detectează automat cantitatea de rufe şi stabileşte în funcţie de aceasta durata ciclului de uscare. În felul acesta se optimizează consumul de energie şi timp.
Din poza de alături se poate vedea că nu e mare diferenţă vizuală dintre o maşină de spălat şi un uscător, singurul lucru care trădează faptul că e vorba despre un uscător e grila de ventilaţie poziţionată în partea de jos.


Păreri pro şi contra

Whirlpool FreshCare+ FTM229X2BEU e un aparat cu o capacitate e 9kg capabil de a usca o gamă largă de tipuri de ţesături întrucât are programe diverse. Printre acestea se numără programul jeans, mătase şi sport.
Eficienţa energetică e A++, acest lucru datorându-se în mare parte motorului Sense Inverter. Acest lucru e posibil prin funcţionarea la viteză variabilă.
Conform producătorului acest aparat e unul silenţios, nivelul de zgomot fiind de undeva la 64 decibeli.
Precum alte modele din ziua de azi şi acesta vine cu program antişifonare aşa încât rufele să trebuiască călcate foarte puţin sau deloc.
Modelul acesta vine cu nişte dimensiuni normale de 65x59x85 axlxî, iar greutatea nu e deloc mare (e de 44 kilograme). De precizat ar mai fi că are un cablu de 150 cm şi că dispozitivul de colectare are capacitate de 5 litri.

Un astfel de electrocasnic e foarte util într-o casă modernă deoarece ne scuteşte de timp pierdut şi ne ajută să avem rufe uscate rapid. E foarte util pentru persoanele care stau la casă cât şi la bloc deoarece nu mai e nevoie de spaţiu de uscare şi de „tradiţionalele” sârme pentru pus rufele la uscat.