Whirlpool FreshCare+ FTM228X3BEU, model clasa A3+ cu inverter

Whirlpool FreshCare+ FTM228X3BEU e un uscător modern cu pompă de căldură şi motor inveter. FreshCare+ e un tratament presupune faptul că rufele vor rămâne proaspete până la 6 ore de la terminarea ciclului prin temperatură şi mişcări delicate.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere (aspectiv, al uscării şi al consumului de resurse).
Din poza de alături se poate vedea că vizual nu se diferenţează foarte mult faţă de o maşină de spălat rufe, singurul lucru care-l dă de gol e grila de ventilaţie.


Păreri pro şi contra

Uscătorul Whirlpool FreshCare+ FTM228X3BEU e dotat cu 6th Sense, adică detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta reglează diverşi parametri de spălare (timp, energie, nivel de uscare) aşa încât consumul să fie redus.
Clasa de eficienţă energetică e A+++ cu un consum energetic de 0,83 kWh la program sitentice şi 1,87 kWh la bumbac.
Dimensiunile sunt unele ok de 60x65x85 lxaxî cm. Iar, greutatea e una de 47,5 kg.
Are pornire întârziată până la 24 de ore, acest lucru fiind unul bun deoarece puteţi folosi aparatul în intervale orare în care nu deranjaţi pe nimeni ori energie e mai ieftină.
Nu va deranja acustic întrucât nivelul de zgomot e de 64 decibeli.
Motorul care echipează aparatul e unul de tipul inverter, adică funcţionează la intensitate variabilă aşa încât consumul electric să fie redus.
Capacitatea mare ajută acest aparat să fie bun la uscarea elementelor mari (XXL) prin intermediul programului Big items.
Poate fi utilizat şi pentru haine din lână deoarece vine cu certificare Woolmark.

Deci, acest aparat e unul care poate fi utilizat cu succes acasă la uscarea diverselor tipuri de ţesături în intervalul orar dorit. Consumul energetic va fi unul redus graţie tehnologiei Al Şaselea Simţ, şi în felul acesta recuperăm în timp banii daţi pe aparat.
Electrocasnicul de faţă e unul modern cu fiabilitate foarte bună şi cu garanţie standard de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult.

Te-ar mai putea interesa