Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE, uscător de 8kg cu clasa A++

Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE e un uscător modern cu pompă de căldură pentru persoanele care vor să uşte 8kg de rufe într-un timp scurt şi cu puţin curent (are clasa A++ de eficienţă energetică).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi care are multe tehnologii care ajută la economisirea resurselor (printre care se numără 6the Sense).

Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool FreshCare+ FTM1182BEE are o capacitate de 8kg, iar dacă vă interesează ceva mai mare există şi cu 9kg.
Dimensiunile sale sunt unele de 65x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 44 kg. Cablul are o lungime de 150 cm… tot o lungime normală pentru un astfel de aparat.
Motorul aparatului e unul inverter, adică unul cu viteză variabilă care va ajuta la economisirea energiei. Astfel de motoare sunt prezente pe toate electrocasnicele moderne (frigidere, aparate AC, maşini spălat rufe etc) şi alte avantaje ale lor ar fi silenţiozitatea şi durabilitatea.
FreshCare+ presupune că îmbrăcămintea va fi menţinută proaspătă până la 6 ore după terminarea ciclului. Trebuie menţionat că FreshCre e compatibil doar cu anumite programe şi nu cu cele pentru îmbrăcăminte delicată.
Dacă maşinile de spălat au Fuzzy Logic trebuie ştiut că acest electrocasnic are ceva similar numit 6th Sense (Al Şaselea Simţ) şi are legătură cu detectarea automată a cantităţii precum şi stabilirea durata ciclului de uscare aşa încât timpul şi consumul energiei să fie optimizate.
Cum am menţionat mai sus are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum de 1,09 kWh/ciclu. Se poate observa că are un consum energetic mic comparativ cu beneficiile aduse.

Modelul de faţă e pentru uz casnic sau „comercial” (restaurante, pensiuni). Îl puteţi folosi dacă staţi la casă sau la bloc, în felul acesta nu mai trebuie spaţiu special pentru uscat ori clasicele sârme pentru uscat rufe.
O să aveţi rufe perfect uscate indiferent de anotimp sau de vremea de afară deoarece acestea nu vor avea vreun impact.

Te-ar mai putea interesa