Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU, uscător cu pompă de căldură

Pentru persoanele interesate de un uscător eficient energetic şi cu 6th Sense recomand Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU. E un uscător de rufe cu pompă de căldură care are clasa A++ de eficienţă energetică.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care vine cu ceva similar Fuzzy Logic care poartă numele de 6th Sense. Aceasta detectează încărcătura şi în funcţie de aceasta adaptează parametri de funcţionare pentru a consuma cât mai puţin curent.
Din poza de alături puteţi vedea că acest aparat e unul care arată precum o maşină de spălat rufe, singura diferenţă ar fi că are aerisirea aceea din partea dreaptă jos.


Păreri pro şi contra

Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU e un aparat foarte eficient energetic deoarece are clasa A++ de eficienţă energetică. Acest lucru se datorează mai multor facilităţi printre care motorul Inverter, 6th Sense şi Heat Pump (pompa de căldura).
Un astfel de apart poate fi încărcat cu o capacitate e până la 8kg de rufe, iar din această cauză nu o să aveţi probleme în a usaca ce aţi spălat cu maşina de spălat rufe.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale, mai exact e vorba despre 64x59x85 AxlxÎ cm.
E un aparat foarte fiabil, iar din această cauză are garanţie de 2 ani care poate fi mărită la 3-4 ani. iar, despre brandul Whirlpool trebuie spus că e unul în top. mai exact pe locul 1 în materie de electrocasnice produse.

Dacă vreţi un uscător economic atunci acest model ar fi recomandarea mea. Pe piaţă există modele mai ieftine, dar sunt clasa A sau mai rău B, pe când acesta are A++, iar banii o să vi-i recuperaţi rapid.
Utilizarea aparatului e una destul de simplă, mai exact vorbim despre un aparat cu panou de comandă simplu şi un ecran (display) LCD mai mare.
În cazul în care doriţi să-l luaţi mai ieftin puteţi apela la buy-back prin care primiţi un voucher… promoţia aceasta s-ar putea să fie una limitată.

Te-ar mai putea interesa