Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE, mașină de spălat rufe cu uscător de 6 kg

Mașina de spălat rufe poate avea uscător incorporat doar că acela are performanțe inferioară, adică capacitățile de încărcare sunt diferite. Whirlpool FreshCare+ FFWDB864349BVEE este un astfel de aparat și are niște specificații decente, dar și clase energetice bune. Se poate vedea că face parte din generația recentă deoarece are caracteristica FreshCare+, adică rufele pot fi menținute proaspete multe ore după finalizarea programului de spălare, însă numai dacă alegeți această opțiune. O consider destul de utilă dacă sunteți plecați sau ocupați cu altceva și nu vreți ca rufele își piardă din prospețime.

Designul nu pare să se fi schimbat prea mult, adică vedem același panou de control (cu mici schimbări), o ușă neagră destul de mare și un finisaj complet alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este destul de compactă (adâncime de 54 cm), ținând cont de ce oferă și de performanțele ei. Poate spăla până la 8 kg de rufe și această capacitate este valabilă doar pentru anumite programe, iar dacă vreți și uscare, atunci vă limitați la 6 kg. Sunt destul de multe mașinile de spălat cu uscător și performanțele diferă, la fel și consumul. La aceasta vedem clasa B la spălare, respectiv D la uscare. Pot fi mașini cu uscătoare care folosesc pompă de căldură, doar că atunci vorbim deja de un buget destul de mare.

Aceasta chiar se descurcă bine, adică vedem performanțe rezonabile, vedem un program Eco destul de scurt, un nivel de zgomot redus și stoarce decent (clasa B). Din câte am observat, are clasa B la multe capitole motiv pentru care merită recomandat.

Concluzie

Whirlpool FFWDB864349BVEE este un aparat electrocasnic interesant echipat cu numeroase funcții și tehnologii utile. Unele reduc număr de cute astfel că nici nu ar mai trebuie să le călcați, iar aburul (SteamCare) joacă un rol destul de important în acest sens. Trebuie apreciat faptul că capacitate de încărcare pentru spălare este destul de apropiată de cea de uscare, adică sunt puține ca și acest model. În general, diferența este de circa 3kg, însă la acesta este de numai 2kg. Cam ca și cel de sus este și modelul Whirlpool FreshCare+ FFWDB976258SVEE care oferă specificații diferite.

Te-ar mai putea interesa