Whirlpool FFTD8X3BEE, model eficient cu pompă de căldură

Whirlpool FFTD8X3BEE e un uscător de rufe modern întrucât e cu pompă de căldură. Această caracteristică îl face să consume mai puțin curent, adică undeva la maxim 175 kWh pe an.
După cum ne-a obișnuit Whirlpool, acest aparat e unul clasic, ușor de folosit și fără facilități smart.

Uscătorul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care arată bine și are multe dotări utile.


Păreri pro și contra

Acest uscător Whirlpool FFTD8X3BEE e unul cu multe dotări utile printre care cea mai importantă mi se pare 6th Sense. În românește e numită Al șaselea Simț, iar această tehnologie presupune că aparatul își adaptează funcționarea în funcție de diverși factori (cantitate, nivel umezeală, temperatură).
Alte lucruri avantajoase care echipează acest aparat sunt:

  • 6th Sense despre care am scris mai sus.
  • Eficiența energetică superioară demonstrată de clasa A3+, chiar dacă e vechea clasă.
  • Capacitatea mare de uscare, utilă unei familii de până în 4 persoane.
  • Tehnologia Fresh Care+ despre care trebuie știut că e una caracteristică acestui producător și care se remarcă prin faptul că păstrează rufele ca proaspăt uscate timp de maxim 6 ore.
  • Întreținerea aparatului e una foarte ușoară deoarece are filtru Easy Cleaning cu mâner ergonomic pentru manipularea acestuia.
  • Nivelul de zgomot al aparatului e unul scăzut, lucru datorat în principal faptului că e echipat cu motor inverter.

Per ansamblu acest aparat e unul cu tehnologii utile și e adresat persoanelor interesate de ceva aspectiv și funcțional. Bonusul suprem e faptul că are un consum de curent foarte mic comparativ cu modele care nu au pompă de căldură.
Referitor la producătorul Whirlpool trebuie să scriu că e unul de top, iar produsele sale au o fiabilitate extrem de bună.

Te-ar mai putea interesa