Whirlpool FFD9448SBSVEU, maşină spălat clasa A+++ cu 6th Sense şi FreshCare+

Pentru persoanele interesate de o maşină de spălat rufe modernă capabilă să spele o cantitate mare şi să nu consume multe resurse recomand modelul Whirlpool FFD9448SBSVEU. E un aparat cu tehnologia Al Şaselea Simţ, lucru care presupune că are Fuzzy Logic (senzori care detectează cantitatea şi adaptează parametri de spălare pentru rezultate cât mai bun şi optimizarea resurselor).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu capacitate de încărcare de 9kg şi consum mic de curent pentru că are clasa A+++ de eficienţă enrgetică.

Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool FFD9448SBSVEU e unul cu un consum mic de curent deoarece anual are un consum de 152 kWh. Nici consumul de apă nu e prea mare întrucât e de 12.350 litri. Trebuie ţinut cont de faptul că e vorba despre nişte valori de mijloc, consumul depinzând de cantitate şi de cât de frecvent spălaţi.
Motorul e unul tip inverter care asigură durabilitate, nivel de zgomot scăzut şi consum redus cu până în 50 procente.
Capacitatea de 9kg face ca aparatul să fie unul suficient pentru o familie de 4-7 persoane, iar viteza de centrifugare de 1400 rotaţii asigură o bună stoarcere.
Nu e un model slim, dar nu se poate spune că are nişte dimensiuni exagerate, acestea fiind de 63x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 71 kg.
Nivelul de zgomot e unul scăzut deoarece e de 52 decibeli la spălare, iar la centrifugare e vorba despre 79 decibeli.
Precum alte modele de la Whirlpool şi acesta vine cu FreshCare+. Caracteristica presupune că aparatul menţine rufele ca proaspăt spălat timp de maxim 6 ore prin aplicarea de abur şi oferirii unor mişcări ale tamburului.
Pentru un plus de igienizare acest model are Steam Hygiene care presupune eliminarea până la 90 procente dintre bacterii.
Fiecare tip de ţesătură are un tip de mişcare a tamburului prin sistemul SoftMove. Mai exact sunt disponibile 6 mişcări şi 14 programe.

Te-ar mai putea interesa