Whirlpool FFD8638BVEE, maşină clasa A++ cu 6th Sense

Whirlpool FFD8638BVEE e o maşină de spălat rufe modernă capabilă în a spăla o cantitate de până în 8kg rufe cu un consum redus de resurse deoarece are 6th Sense. Această caracteristică presupune faptul că aparatul vine cu detectarea automată a cantităţii. Faţă de alte maşini aceasta detectează şi tipul încărcăturii, alegând cei mai bun parametrii pentru spălare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de tipul clasic, adică nu e smart.
Din poză se poate observa că are un design minimal aşa încât să poată fi utilizat cât mai uşor.

Whirlpool FFD8638BVEE

Păreri pro şi contra

Precum în cazul altor modele şi în cazul acestui Whirlpool FFD8638BVEE discutăm despre motor Inverter. Avantajele unui astfel de motor ar fi durabilitatea, eficienţa energetică şi nivelul de zgomot redus.
Aparatul are un nivel de zgomot de 52 dB la spălare şi 85 la centrifugare.
Dimensiunile sunt unele normale de 63x60x85 axlxî cm. Pentru amplasarea sa e nevoie de două persoane deoarece greutatea e de 71kg. Din dimensiunile menţionate mai sus vă puteţi da seama cu uşurinţă că nu e vorba despre un model slim.
Consumul energetic e de 196 kWh pe an datorită clasei A++ de eficienţă energetică. Nici consumul de apă nu e unul exagerat deoarece consumă 11.594 litri pe an.

Per ansamblu acest aparat se adresează celora care vor o maşină de spălat clasică cu un consum mic de resurse. Acest lucru se datorează caracteristicii Al Şaselea Simţ care, după cum am scris mai sus, detectează cantitatea şi tipul hainelor.
Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial datorită faptului că are produse cu o fiabilitate ridicată. Alegând produse de la ei faceţi o alegere bună şi de durată.
Aparatul are şi caracteristica FreshCare, despre aceasta putându-se spune că păstrează rufele ca proaspăt spălate până la 6 ore datorită aplicării unui tratament specific.

Te-ar mai putea interesa