Whirlpool FFD8448BCVEE, maşină clasa A3+ cu 8kg

Whirlpool FFD8448BCVEE e un aparat de tipul maşină de spălat rufe cu o capacitate de 8kg şi care are un consum energetic redus datorită eficienţei energetice A+++.
Se adresează unei familii cu 4-7 persoane, iar pentru ca hainele să fie cât mai bine stoarse are 1400 rotaţii ca viteză maximă de centrifugare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un design minimalist aşa încât să poată fi utilizat cât mai uşor de oricine.


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat Whirlpool FFD8448BCVEE are FreshCare+ cu Steam pentru a oferi prospeţime atunci când uiţi rufele în maşina de spălat.
Având clasa de eficienţă energetică A+++ (-30%) vor recupera din banii daţi pe aparat pe parcursul utilizării sale. Acest lucru e aşa deoarece are consum energetic de 138 kWh pe an. Nici consumul e apă nu e unul exagerat pentru că pe an consumă 11900 litri.
Are nişte dimensiuni normale de 63x59x84 axlxî, iar greutatea e de 71kg.
Precum alte modele moderne şi acesta are motor tip inverter care ajută la economisirea energiei. Alte caracteristici ale unui astfel de motor ar fi durabilitatea şi nivelul scăzut de zgomot.
În acest fel aparatul are 52 decibeli la spălare şi 78 la centrifugare.
Are foarte multe programe, printre acestea numărându-se şi Steam Refresh care e util în reîmprospătarea rufelor. Durata programului e de 20 minute şi utilizează mai puţin de două pahare de apă.
Venind cu 6th Sense (Al Şaselea Simţ) înseamnă că aparatul detectează automat cantitatea şi tipul încărcăturii şi se adaptează în funcţie de aceasta. În felul acesta se fac economii mari de electricitate.
Pentru o igienizare suplimentară acest aparat are Steam Hygiene care presupune eliminarea până la 99 procente a bacteriilor.

Per ansamblu acest model e numai bun pentru dvs. dacă vă interesează un aparat care să poat spăla o cantitate mare de rufe cu un consum redus de electricitate.

Te-ar mai putea interesa