Whirlpool FFB9448WVEE, mașină de spălat cu capacitate mare

Mașina de spălat rufe din imagine are un nume ceva mai lung și greu de reținut – Whirlpool FFB9448WVE. Trebuie să știți că e vorba de noua generație care promite performanțe pe măsura prețului. Tehnologia Al 6lea Simț e prezentă pe toate aparatele acestui brand și oferă rezultate ceva mai bune decât concurența. În cazul mașinilor de spălat, vorbim de senzori care monitorizează tot procesul de spălare și ajustează anumiți parametrii pentru a obține rezultatul dorit.

Designul e simplu și modern, cred că multora dintre voi v-ar plăcea o așa mașină sub blat. Butonul pentru programe are un finisaj argintiu și panoul digital din dreapta e vizibil indiferent de lumina din jur. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard care nu se incorporează dar poate fi pus sub blat în bucătărie, chiar lângă chiuvetă dacă vreți să aveți o singură scurgere. Se adresează atât familiilor mari cât și celor cu până la 4 membrii. Vedem performanțe satisfăcătoare și dacă vreți să vă ușurați viața, alegeți un uscător de rufe și nu trebuie să fie de la același brand. Eu prefer cele cu pompă de căldură datorită consumului mic de energie și chiar dacă e scump, veți recupera banii de fiecare dată când îl folosiți (facturi mai mic). Modelele acestui producător sunt foarte apreciate și poate că nu sunt cele mai populare deoarece mulți utilizatori se uită la preț, însă eu vă sugerez să nu faceți compromisuri.

Păreri pro și contra

Sunt multe motive pentru care merită ales: nivelul de murdărie e detectat automat, motor de ultimă generație, capacitate de stoarcere mare, clasă energetică A+++ – 30%, spală mult, blocare interfață (Child Block), împrospătarea rufelor și îndepărtarea mirosurilor cu FreshCare+. Sunt destul de multe aparate electrocasnice de la acest brand cu această funcție și o puteți folosi la finalul programului.

Whirlpool FFB9448WVEE prezintă o listă lungă de programe și nu aș putea spune că-i lipsește vreunul. În plus veți vedea câteva funcții în plus față de alte modele mai vechi: Clean+, nivel de murdărie, anulare program, start/pauză și indicator progres program.

2 comentarii la „Whirlpool FFB9448WVEE, mașină de spălat cu capacitate mare”

Lasă un comentariu