Whirlpool FFB8248SVEE, maşină clasa A3+ cu 6th Sense

Maşina de spălat Whirlpool FFB8248SVEE e una modernă adresată celora care vor ceva calitativ şi care să nu coste prea mult. Din păcate nu are uscător, dar poate spăla o cantitate mare de rufe cu un consum redus de resurse deoarece datorită tehnologiei Al Şaselea Simţ (6th Sense).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de la numărul 1 mondial în materie de electrocasnice.
nu cred că se vede din poză, însă pe maşină sunt menţinate şi alte tehnologii, pe lângă 6th Sense, acestea fiind Steam, Motor tip Inverter şi FreshCare+. Mai multe despre acestea în rândurile ce urmează.


Păreri pro şi contra

Whirlpool FFB8248SVEE are FreshCare+, lucru care presupune că rufele vor rămâne ca proaspete câteva ore după ce spălarea se va termina. Acest lucru ajută la călcare şi la faptul că nu se vor produce bacterii.
Eficienţa energetică e A+++ cu un consum anual de 137 kWh pe an. Nici consumul de apă nu e unul exagerat deoarece e vorba despre 11900 litri pe an. Acestea în condiţiile în care vorbim despre o maşină de 8kg care e potrivită pentru o familie de 4-7 persoane (depinde şi cât de des spălaţi).
Consumul redus de resurse se datorează în mare parte motorului inverter (Sense Inverter Motor) şi 6th Sense. Această ultimă tehnologie reglează consumul în funcţie de cantitatea de rufe şi de aceea poate fi considerată varianta Fuzzy Logic a Whirlpool.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că are 52 decibeli la spălare, iar la centrifugare are 79.
Nu e un model slim, dar dimensiunile sale nu sunt unele exagerate fiind de 63x60x85 axlxî cm. Greutatea e de 71kg, iar cablul are 1,2 metri.
Rezultatele spălării vor fi unele ok deoarece aparatul detectează şi gradul de murdărie şi în funcţie de acestea ajustează diverşi parametrii.

în opinia mea acest model e unul ok pentru cineva interesat de ceva clasic ca utilizare, dar care să nu consume multe resurse.

Te-ar mai putea interesa