Whirlpool FFB8248BVEE, mașina de spălat rufe cu Steam Refresh

Modelul Whirlpool FFB8248BVEE face parte din cea mai recentă generație și se vede după design și specificații. O mașină de spălat nouă oferă eficiență energetică A+++, astfel că facturile e energie nu vor fi mari și puteți renunța liniștit la vechiul model în favoarea unuia de 8 kg și cu centrifugare de 1200 RPM. Un aparat atât de performant nu poate fi și foarte compact (Slim), iar aici mă refer la faptul că are o adâncime de 63 cm.

Designul e unul foarte reușit și îmi place combinația de alb cu negru deoarece evidențiază mai bine anumite părți ale aparatului – ușa și afișajul digital. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă dimensiunile sale sunt generoase, poate fi pus sub blat deoarece mobilierul are o adâncime mare. Mașinile de spălat incorporabile au tehnologii mai puține și designul e irelevant pentru că se va monta o ușă în partea frontală.

Consumul anual de energie e undeva la 137 kWh și poate fi influențat de programele alese, iar acea valoare e valabilă dacă folosiți zilnic mașina. E loc de mai bine pe partea de centrifugare de aceea are o clasă B la acest capitol, însă stoarce satisfăcător de bine. Funcțiile sunt ceva mai multe decât la alte mașini: setare nivel murdărie, anulare program, start/pauză, indicator programe program și altele.

Păreri pro și contra

Se poate ajusta programul în funcție de gradul de murdărie sau chiar elimina petele cu Clean+. Programele de spălare ale acestui model sunt diversificate pentru ca rufele să fie sortare, iar rezultatele vor fi excelente. E echipată cu motor SenseInverter care a devenit standard în ultimii ani deoarece oferă un plus de fiabilitate și eficiență. Are un ecran digital mare care oferă informații utile despre program și se pot vedea setările făcute. Țesăturile pot primi un tratament antibacterian adică bacteriile pot fi îndepărtate cu ajutorul aburului (Steam Hygiene).

modelul din imagine de sus, Whirlpool FFB8248BVEE, vine cu tehnologie FreshCare+, iar aceasta se poate activa ușor de pe panoul de control în caz că poate uitați rufele în mașină și mirosul de proaspăt spălat rămâne.

Te-ar mai putea interesa